Skocz do zawartości
BLaDDe

podkrecanie ogolnie - prosze o info

Rekomendowane odpowiedzi

witam! o/c zaczalem interesowac sie niedawno. juz teraz mam zamiar zmienic swojego starego celeronka 400 na axp 1700+ i legendarnego epoxa 8rda+ :)) (do tego 256 ddr pc333 szajsungi). chcialbym zebyscie podali jakies linki do stron z konkretnymi artykulami o podkrecaniu. wiem co to fsb i takie podobne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ale kiedy zaczynacie mowic o jakis tam ustawieniach pamieci, o magistrali pamieci czy o vcore to juz wymiekam. nie wiem co z czym sie je i jak to najkorzystniej podkrecic, do czego jakie ustawienia itp. prosze o jakies info, linki czy cos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ummmm tylko czekam jak moderator topic zamknie i zobaczysz piekna grafike :D

opcja "szukaj" na pewno baaaaardzo duzo ci pomoze - wystarczy troche posiedziec i poczytac , a chwycisz o co chodzi ......naprawde !! ja malo pisze , tylko szukam ,bo wiem ze na moje pytania ktore chcialbym zadac , byly juz odpowiedzi i na pewno ja mozna znalezc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj oj oj , jacy mili forumowicze :) . Śmiać mi się chce :lol:  .  Jak jesteś taki mądry to sam coś znajdź w takiej super wyszukiwarce .

Racja, niektorzy maja problemy z zapieciem rozporka . :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie... prosze tylko o konkrety. nie chce jakis wielkich wypowiedzi tylko jakis punkt zaczepienia

Wszystko juz jest na forum, wystarczy :

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...