BLaDDe Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 witam! o/c zaczalem interesowac sie niedawno. juz teraz mam zamiar zmienic swojego starego celeronka 400 na axp 1700+ i legendarnego epoxa 8rda+ :)) (do tego 256 ddr pc333 szajsungi). chcialbym zebyscie podali jakies linki do stron z konkretnymi artykulami o podkrecaniu. wiem co to fsb i takie podobne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ale kiedy zaczynacie mowic o jakis tam ustawieniach pamieci, o magistrali pamieci czy o vcore to juz wymiekam. nie wiem co z czym sie je i jak to najkorzystniej podkrecic, do czego jakie ustawienia itp. prosze o jakies info, linki czy cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ummmm tylko czekam jak moderator topic zamknie i zobaczysz piekna grafike :D opcja "szukaj" na pewno baaaaardzo duzo ci pomoze - wystarczy troche posiedziec i poczytac , a chwycisz o co chodzi ......naprawde !! ja malo pisze , tylko szukam ,bo wiem ze na moje pytania ktore chcialbym zadac , byly juz odpowiedzi i na pewno ja mozna znalezc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Oj oj oj , jacy mili forumowicze :) . Śmiać mi się chce :lol: . Jak jesteś taki mądry to sam coś znajdź w takiej super wyszukiwarce . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 dokladnie... prosze tylko o konkrety. nie chce jakis wielkich wypowiedzi tylko jakis punkt zaczepienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 MOja porada to Idz do empiku lub jakiegoś sklepu gdzie można czytać gazety Znajdż świat gier komputerowych i na końcowych stronach jest wszystko co powinieneś wiedzieć oczywiście numer aktualny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Oj oj oj , jacy mili forumowicze :) . Śmiać mi się chce :lol: . Jak jesteś taki mądry to sam coś znajdź w takiej super wyszukiwarce . Racja, niektorzy maja problemy z zapieciem rozporka . :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 dokladnie... prosze tylko o konkrety. nie chce jakis wielkich wypowiedzi tylko jakis punkt zaczepienia Wszystko juz jest na forum, wystarczy : ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...