powabny Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Znam ten ból, net mam od stycznia wiec sesja nie poszła mi najlepiej. Za to w koncu miałem czas poserfować i jescze sie wyspać. Normalnie w tygodniu wracam z pracy o 10, siedze na kompie do 4/5 rano spie jakieś 3 do 5 h, wstaje ide na zajecia a potem do pracy.... gdzie znów moge troche posiedzieć na necie. Ale w pracy to lipa bo firewall taki ze 50% mi sie nie otwiera, no a pozatym trzeba tez namęczyc sie nad sprawianiem wrażenia ze sie pracuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 trzeba tez namęczyc sie nad sprawianiem wrażenia ze sie pracuje :lol: czytales ksiazki scotta adamsa o dilbercie?? polecam tam sa naprawde dobre sposoby. moj ulubiony (np. dzisiaj go stosowalem w pracy). dotyczy on ludzi ktory maja swoje pokoje w firmie, takie normalne z drzwiami. rozsypujesz na ziemi pod biurkiem jakies papiery. spisz na prawej rece na biurku, a lewa zwisa (tak jakbys podnosil papiery). ktos wchodzi to sie budzisz i podnosisz papiery. sposob sprawdzony i poleceny przeze mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Śpisz w pracy? :D :D :D Też mi sie to zdarzyło po nie przespanej nocy (net). Straszna lipa wyszła bo ja siedze w tzw. "boksach" i szfowa mnie obudziła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ct0pusik Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Hmm... zgadza sie - noc jest najlepsza do szukania, grzebania, grania itd. Kilka razy byłem świadkiem wschodu słońca zza monitora ;-) Pogorszyło mi się gdy założyłem sdi :lol: przez pierwszy miesiąc wychodziłem z domu tylko w nagłych przypadkach, ale opamiętałem się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 "]No w nocy sie najlepiej siedzi - wszyscy spia, nikt ci nie przeszkadza, szybko net chodzi, na dworze cisza... DOKŁADNIE i dlatego także siedze po nocach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 "]No w nocy sie najlepiej siedzi - wszyscy spia, nikt ci nie przeszkadza, szybko net chodzi, na dworze cisza... DOKŁADNIE i dlatego także siedze po nocach :lol: Ja rowniez :P noc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ech te kompy, to takie plytkie, a gdzie czasy kiedy po nocach czytalo sie ksiazki z latarka pod koldra ?? :wink: Hmm w ten sposób, to ja co innego czytałem :lol: Chociaż książki też sie zdarzało, ale wtedy byłem mały a starzy kazali spać 3/4 doby. No i komp stał w pokoju starych - do mojego pokoju zawędrował dość późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 powabny: jak pracujesz w boksach to KONIECZNIE polecam ci scotta adamsa i jego ksiazki (mowie o tych o pracy). czytalem, nie pamietam tytulu ale cos jak wyiwac szefa i kolegow z pracy i miec z tego niezly ubaw. jakies w tym stylu hasla sa na okladce. teraz szukam "zasada pierwsza dilberta", czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 wszystko jest ok ale tak gdzieś o 5 rano mój organizm niewydala i zaczynam mieć drgawy takie jak po sporej kresce "pudru do nosa" :? choojowe uczucie - ale jak udaje mi się je przezwyciężyć, to siedzę dalej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdq Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja mam doć sprawdzony i wypróbowany sposobik na wszelkie dolegliwoci : [*]W parę pierwszych nocy starałem się jak najwięcej dowiedzieć się jak mój organizm będzie się czuł po różnych substancjach (np: kawa, jedzenie, słodkie, tytoń 8) itp.). [*]Póniej opracowałem plan tygodniowy nocek (tak codziennie to jest lipa bo i szkoła i niby-nauka :wink:). I ucilajšc ja lubię siedzieć codziennie jak wrócę z budy do 23:00 (chociaż to krótko to zdarza mi się wyjć z domu), Prawie cały weekend (ale w dzień - oczywicie jak wstane po pištkowym melanżu :wink: ) I nocka prawi co tydzień z niedzieli na poniedziałek - ważne jest to żeby w niedziele wstać dosyć póno. Po nocnej wyprawie na łowy internetowe w ponie działek rano kšpiel i do budy - ważne jest to żeby jak najlepiej utrzymać ciepło i zjeć syty, ciepły posiłek przed wyjciem. W szkole, w połowie lekcji, podczas przerwy - goršca kawka (szlug na każdej przerwie), i o 1400 do domciu na obiadek i spać. Wstaję we wtorek o 300 nad ranem wtedy komp albo ostatecznie jakie zadanko na wtorkowe lekcje. Odpuszczam sobie nocke jak poluja na mnie w szkole nauczyciele. Podsumowujšc : [*]Jem ok 100, ok 400 i ok 700(goršcy posiłek). Staram się znale co ciekawego w kuchni chyba że chce mi się spać to jaki batonik i dosyć słodka kawa. [*]Ograniczam iloć petów do 6 na całš nockę do 700 (aby nie wypluć płuc w szkole), i kawy do 3-4 odkšd wstanę w niedzielę do poniedziałku (serduszko tak nie pika). [*]Goršca kšpiel jakie 2 godz przed wyjciem do budy orzewia i grzeje(tylko jak jest poniżej 5st i wiatr to się marzy ciepłe łóżeczko). [*]Przez całš noc nie można zmarznšć. [*]Jeli chce się bardzo spać najlepiej puszczam gdzie swoje myli a moja wiadomoć zasypia (hibernuje :?: ) To chyba tyle. Jak jaki problem to mail, a podziele się moim nałogiem (przynajmniej się na co przyda). Ps Ja tak cišgne od wakacji, a nawakacjach to rpg lub net i długie wspaniałe noce (i jak kto się nie lubi opalać leżšc plackiem to to jest najlepszy sposóB). Jeszcze tylko 3 miechy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 qrde podoba mi sie ten rozklad - szczegolnie to z niedzieli na poniedzialek - zajebiaszczy pomysl :D bede probowal swoich sil :D: D:D:D:D:D:D:D:D:D A JAKI JEST WASZ REKORD W SIEDZENIU PRZED KOMPEM ???? u mnie byl ok 38h wraz ze wstawaaniem na fajke i do keeebla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 apropos rekordow: czasami robimy z kumplami lan-party (pozdro 4 3ho). caly weekend jak starzy wyjezdzaja. najlepszy klimat jest latem. goraco. wszystkie obudowy otwarte i kompy wykrecone na maxa i loimy caly weekend. jemy i pijemy bro przy kompach. oczywiscie higiena zaniedbana silnie. smak piwa, fastfoodu, potu, trzydniowych skarpetek i innych spoconych czlonkow ;) tak ze w niedziele wieczorem w windzie nie da sie wytrzymac jak sie znosi sprzet. klimat jest zajebisty. sasiedzi tez lubia sluchac po nocach strzalow z szilki. serio. szczegolnie jak jest poglos bo kazdy ma wlasne glosniki. powiem jeszcze raz KLIMAT operation flashpoint rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 uhhhhhh.........:D ja bym na lanparty nie wytrzymal nie myjac sie :/ jakas u mnie higiena musi byc , bo inaczej kijowo mi sie siedzi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 to ze bys sie umyl na serio nic by nie dalo. jak w pokoju JEST caly czas 6 osob ktore tak smierdza ze nawet przeciag nie chce wejsc na darmowe bro to przesiakasz tym po 3 minutach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...