Pietrro Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Witam, kupilem wyzej wymieniona plyte i liczba opcji oc w stosunku co do poprzedniej mnie przerazila. chcialbym zapytac o kilka wartosci. 1.2 ET Voltage nie wiem za bardzo co toto jest, oraz CPU VTT Voltage rowniez nie wiem. co to za wartosci? do oc powinnem je przestawiac? Co do timeingow tez jakies dziwne opcje sie pojawily poza standardowymi typu tWR,tWTR,tREF,tRD oraz Async Latency. ktos by mogl w skrocie powiedziec albo dac linka co do tych wartosi? z góry dzieki A i jeszcze czy stosujecie jakies chlodzenie NB i SB bo strasznie gorace te radiatory sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Masz wątek o tej płycie, po co nowy zakładasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Mnie chodzi bardziej o wyjasnienie tych pojec niz o sama plyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...