yattaman7 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 niedlugo przyjedzie do mnie nowy sprzet i nie wiem, czy powinienem od razu wgrywac nowy bios dla tej plyty ?? i teraz prosba jak bym mial to zrobic czy mozecie mi wypisac w punktach pokolei co mam dokladnie zrobic. dodam ze nie bedzie na nim systemu i nie bedzie stacji dyskietek (ta ewentualnie moglbym zalatwic). czy lepiej zainstalowac windowsa i potem jakos updatowac bios ? i czy ktos moglby wstawic jakies linki do najnowszych sterownikow dla tej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jak sflashować bios??Poradnik- krok po kroku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper0z` Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Jeśli jeszcze nie wiesz to Abit daje plytke z programami uGuru oraz FlashMenu, wiec z flashowaniem biosu nie ma problemu bo mozesz to zrobic z pod windowsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...