Kubek213 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Mam pytanie niedawno kupilem sobie laptopa i nie wiem jakie gry na nim pojda mozecie pomoc p.s potrzeba do tej karty sterownikow Intel Centrino Duo Intel Core Duo Core Duo T2250 (1.73 GHz, 2MB cache) 1024RAM Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 takie gry jak fifa07, gta;sa powinny chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Nie bardzo rozumiem. Skoro kupiles i juz masz to jaki problem sprawdzic? BTW jest gdzies na forum temat o tych grafikach jak mnie pamiec nie myli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Dokładnie, tematy takie juz byly, zreszta nie jeden. Takze najpierw powinienes poszukac (bo sa na bank odp na takie pytania), a jesli nie znalazles to tam wlasnie zapytac o to. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...