Przemol^N Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Dostepne na marketplace. Opis gry na http://polygamia.pl/demo-blacksite-area-51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) No to chyba jak wrócę dzisiaj z pracy wiem co będę ściągał. Ciekawe tylko czy będzie warto :P Edytowane 11 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Video of Blacksite: Area 51 demo ( (130.78 MB) (640x360)) i to w zasadzie wszystko wiec demo bardzo krotkie... Edytowane 11 Maja 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pogralem w to demo sporo dzisiaj, mozna polazic i pozwiedzac rozne tereny. Wizualnie to prawdziwy nextgen. Asfalt i plynaca po nic woda wyglada jak w rzeczywistosici. Wszystkie tekstury sa wypasione jak krowa milka. Kupie ta gra na pewno. Najladniejszy fps i do tego scfi na xboxa;) Polecam sprawdzic demo, mnie zachwycilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pograłem trochę i stwierdzam, że jest OK ale bez rewelacji. Mimo wszystko właśnie zabieram się za dalsze rozwalanie dziwnych stworów! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pogralem w to demo sporo dzisiaj, mozna polazic i pozwiedzac rozne tereny. Wizualnie to prawdziwy nextgen. Asfalt i plynaca po nic woda wyglada jak w rzeczywistosici. Wszystkie tekstury sa wypasione jak krowa milka. Kupie ta gra na pewno. Najladniejszy fps i do tego scfi na xboxa;) Polecam sprawdzic demo, mnie zachwycilo. No to czekam na wersje PC. Po screenach już miałem wrażenie, że kolejna kosmiczna strzelanka w kiepskim stylu. A gra robi wrażenie miłej strzelanki czy dreszczowca ? PS Tylko czemu temat się tak nazywa :P gra będzie też na PS3 lepiej by to wyglądało jak reszta nazw tematów czyli Tytuł gry a w podpisie Xbox 360 i PS3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 To bardziej taka strzelanka w stylu pewnie jedynki. Druzyna jest w miare dobrze zrobiona i ciekawe sa rozmowy. Klimat jest niesamowity. Zwlaszcza jak sie konczy demo i taki mega wielki alien wylazi wiekszy od nas ze 20 razy. Temat tak sie nazywa bo jest demo na xboxa. Czy ty do cholery musisz wszedzie pisac takie zaczepne teksty? W tej grze jest tyle nawalonych shaderow na wszystkim ze beda wymagania ogromne na pececie. Demo momentami ma przycinki jak sa duze wybuchy zbiornikow. Efektowne jest tez rozwalanie murkow czy slupow. Dzwiek jest swietny wyjatkowo, pelne pozycjonowanie dolby digital. Do tej pory podniecam sie efektami wody i asfaltu. Nie widzialem takiego czegos do tej pory w zadnej grze. Hint: jak nie bedziecie szli sladem misji to mozna sporo pozwiedzac sobie i poogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 No wlasnie, przycinki byly i to spore... i to wcale nie bylo duzo mieska do krojenie, jeden wiekszy alien wystarczal i fps-y lecialy na buzie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) No wlasnie, przycinki byly i to spore... i to wcale nie bylo duzo mieska do krojenie, jeden wiekszy alien wystarczal i fps-y lecialy na buzie :-(True true... :/ Dzisiaj przeszedłem jeszcze raz to demko i nie zaciekawiło mnie w taki sposób abym miał iśc do sklepu i kupił gre. Zwykła strzelanka poprostu (pamiętajmy, że mówimy o demie) Edytowane 19 Maja 2007 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 w demie robi wrazenie efekt fali na koncu po upadku wielkiego aliena. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Panowie na co macie zarejestrowane konta? Ja na UK nie moge sciagnac demka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 em ja mam na US i też nie mogę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ja mam na UK i bez problemu sciagnalem jakis czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Jakis czas temu....przed banami i tym calym cyrkiem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ja mam zarejestrowaną na adres niemiecki i dema nie było przed banowaniem, nie ma i teraz. Domyślam się, że chodzi o te bzdurne niemieckie ustawy chroniące nieletnich przed przemocą w grach... jedno tylko pytanie się ciśnie na usta- kiedy w końcu będziemy mieć polski Live? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 maSTHa212 w ten dzien co wyszlo demo. Sprawdzilem i dalej jest. rynek/wersje demonstracyjne/nowe propozyje. Polski live bedzie problematyczny bo sie raczej konta nie da przeniesc z innego kraju:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Nie no u mnie jest, tylko krzyczy ze nie moge zassac bo nie ta strefa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 okladeczka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 BlackSite: Area 51 w złocie ! 2 demko niedlugo! Firma Midway oficjalnie potwierdziła ukończenie wszelkich prac nad grą BlackSite: Area 51, wejście w tzw. "faze złotą" należy tylko do Xbox'a 360 oraz Pc (wersja ps3 ukaże się dopiero w grudniu - i to z obciętymi opcjami Online). Druga część strzelanki Area 51 pojawi się na naszej konsoli już 12 listopada, natomiast od kilku miesięcy można pobrać już wersje demonstracyjną - dziś jednak twórcy ogłosili, że na Marketplace pojawi się zupełnie nowe znacznie dłuższe demo (prawdopodobnie w dniu premiery pełnej wersji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Oby tylko od czasu 1szego dema przysiedli nad kodem i to drugie było płynne, bo sama gra jako taka zapowiada się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...