ba-M-bo Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Siemanko popsuly mi sie kolumny i chcialem tymczasowo zrobic taki manewr jak w temacie tzn puscic sygnal audio ze wzmaka na tv... mam taki oto kabelek ktory zakupilem bo pare osob mowilo mi iz on bedzie do tego ok.. a tak wyglada tyl mojego wzmaka Jesli wie ktos jakie kabelki gdzie podlaczyc prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pod Tape2 OUT lub PRE AMP OUT, a podłączysz kabelki opisane jako audio in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 zrobilem tak lecz nie dalo skutku cos mi sie wydaje ze to chyba zly kabelek kupilem bo jak wtyczki audio wsadzam do tych pozlacanych wejsc pre amp i tape to sie prawie wogle nie trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...