SETHH1 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Witam Mam płytę Dfi Lanparty NF4 Ultra-d i poprzedni dysk poprawnie pokazywało mi w Windowsie jako Sata II, teraz kupiłem Seagate 300 Gb Sata II i pokazuje mi go jako Sata I :mur: Oprogramowanie najnowsze seatools nie ma opcji zmiany z Sata I na Sata II; Ma ktoś pomysł co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A wyjąłeś zworkę z dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Myślałem że Sata nie mają zworek i nie zauważyłem tej małej cholery :mur: THX za pomoc, teraz wszystko biega ok :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...