dymciu Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Witam.Kupilem nowa karte graficzna X1950 Pro Gigabyte i mam problemik.Podczas grania gry wychodza do systemu.czy moze to byc wina zasilania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jesli chodzi o twoje pytanie: tak moze byc to wina zasilacza, jak rowniez moze to byc wina podkrecenia karty - u mnie wystepowalo notoryczne wysypywanie do windowsa w TOTAL WAR, gdy zegary byly przekrecone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymciu Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Karty narazie nie podkrecalem,w mniej wymagajacych grach jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 a jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymciu Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jakiegos Gembirda 450W za 120zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 To zmien ten zasilacz, albo wsadź na próbę jakiś markowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymciu Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Tak zrobie mam zamiar zmienic na to http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4b580.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...