paula Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 witam ponownie zlozylem juz caly komputer i zostal mi tylko monitor nie znam sie na tym wogole i nie wiem czy ja jako zwykly laik bede widzial roznice pomiedzy pva,tn+film lub s-ips . podam strone sklepu z ktorego bede kupowal jutro i prosilbym o wybranie mi ktoregos z monitorow tak do 230f , 20" lub 22" w ostatecznosci moze byc tez 19" . zdaje sie na wasza znajomosc jako fachowcow w tych dziedzinach z gory dzieki . podaje linka do strony http://www.scan.co.uk/Products/Products.AS...;Thumbnails=yes dodam jeszcze ze bede na nim ogladal filmy bo mam spora kolekcje i gral w rozdzielczosci 1280X1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 witam ponownie zlozylem juz caly komputer i zostal mi tylko monitor nie znam sie na tym wogole i nie wiem czy ja jako zwykly laik bede widzial roznice pomiedzy pva,tn+film lub s-ips . podam strone sklepu z ktorego bede kupowal jutro i prosilbym o wybranie mi ktoregos z monitorow tak do 230f , 20" lub 22" w ostatecznosci moze byc tez 19" . zdaje sie na wasza znajomosc jako fachowcow w tych dziedzinach z gory dzieki . podaje linka do strony http://www.scan.co.uk/Products/Products.AS...;Thumbnails=yes dodam jeszcze ze bede na nim ogladal filmy bo mam spora kolekcje i gral w rozdzielczosci 1280X1024 Oglądanie filmów wyklucza co nie co monitor 5:4 a granie w 1280x1024 wyklucza poniekąd panoramę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Oglądanie filmów wyklucza co nie co monitor 5:4 a granie w 1280x1024 wyklucza poniekąd panoramę ;) no to jaki proponujesz z nich wiecej bede gral niz ogladal filmy a tak i tak kompa lacze z telewizorem wiec bardziej pod gry napisz ktory dzieki dzieki wszystkim za pomoc w wybraniu mi monitora widze ze sami fachowcy Edytowane 12 Maja 2007 przez paula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...