paula Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 witam ponownie zlozylem juz caly komputer i zostal mi tylko monitor nie znam sie na tym wogole i nie wiem czy ja jako zwykly laik bede widzial roznice pomiedzy pva,tn+film lub s-ips . podam strone sklepu z ktorego bede kupowal jutro i prosilbym o wybranie mi ktoregos z monitorow tak do 230f , 20" lub 22" w ostatecznosci moze byc tez 19" . zdaje sie na wasza znajomosc jako fachowcow w tych dziedzinach z gory dzieki . podaje linka do strony http://www.scan.co.uk/Products/Products.AS...;Thumbnails=yes dodam jeszcze ze bede na nim ogladal filmy bo mam spora kolekcje i gral w rozdzielczosci 1280X1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 paula napisał(a): witam ponownie zlozylem juz caly komputer i zostal mi tylko monitor nie znam sie na tym wogole i nie wiem czy ja jako zwykly laik bede widzial roznice pomiedzy pva,tn+film lub s-ips . podam strone sklepu z ktorego bede kupowal jutro i prosilbym o wybranie mi ktoregos z monitorow tak do 230f , 20" lub 22" w ostatecznosci moze byc tez 19" . zdaje sie na wasza znajomosc jako fachowcow w tych dziedzinach z gory dzieki . podaje linka do strony http://www.scan.co.uk/Products/Products.AS...;Thumbnails=yes dodam jeszcze ze bede na nim ogladal filmy bo mam spora kolekcje i gral w rozdzielczosci 1280X1024 Oglądanie filmów wyklucza co nie co monitor 5:4 a granie w 1280x1024 wyklucza poniekąd panoramę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Kyle napisał(a): Oglądanie filmów wyklucza co nie co monitor 5:4 a granie w 1280x1024 wyklucza poniekąd panoramę ;) no to jaki proponujesz z nich wiecej bede gral niz ogladal filmy a tak i tak kompa lacze z telewizorem wiec bardziej pod gry napisz ktory dzieki dzieki wszystkim za pomoc w wybraniu mi monitora widze ze sami fachowcy Edytowane 12 Maja 2007 przez paula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...