Bazyli Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Witam serdecznie. Przed paroma godzinami postawilem XP x64 build 3790 SP2 Moj problem polega na kompletnym braku jakichkolwiek oznak polskosci..... Wiem ze x64 jest tylko w wersji ENG i po przetrzepaniu forum oraz tematu o xp x64 wiem takze, ze powinna byc dostepna opcja polskiej klawiatury, u mnie jednak jej nie ma....jedyne co zaczyna sie na "p" to Portugalia...... Nie mam pojecia jak ten problem rozwiazac.....dodalem wszystkie mozliwe strony kodowania = klops. Do pelni szczescia brakuje mi tylko "polskiego programisty"......... Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje za wasz czas. Pozdrawiam. Edytowane 12 Maja 2007 przez Bazyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Witam serdecznie. Przed paroma godzinami postawilem XP x64 build 3790 SP2... ...Moj problem polega na kompletnym braku jakichkolwiek oznak polskosci..... ...Do pelni szczescia brakuje mi tylko "polskiego programisty"......... Dokładnie to samo miałem. Przyczyna była jakaś okrojona wersja WINDOWS x64. Musisz poszukać zupełnie innego obrazu płyty. Ja poszukałem i mam wszystko co trzeba. Już podczas instalacji można w 3 zakładkach wybrać cos co związane z Pl. Po tym Windows nadal jest ANG ale mam polskie fonty, klawiature programisty oraz date i zł i pewno jeszcze coś. Czyli nie kombinuj z tym obrazem płyty co masz tylko instaluj inną gdzie wszystko będzie. Do celów "testowych" polecam wersje x64 corporate z sp2 która bankowo działa poprawnie :-) Edytowane 12 Maja 2007 przez Pinokio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Miałeś racje, dziekuje. Starałem się jakoś dodać polski układ do wcześniejszej intalacji ale nie udało się. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 a MIU wam działa ??? Powinno całkowicie spolszczyć windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) a MIU wam działa ??? Powinno całkowicie spolszczyć windowsa... Niestety do wersji Windows XP 64 bit nie ma wersji MUI z polskim językiem ;-( i nie będzie… Edytowane 19 Maja 2007 przez Pinokio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 moze to pomoze: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229155&hl= tylko kwestia, czy pliki sa te same w x64.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...