poca Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ktoś mi powie co to jest, wyświetla mi się takie okienko (nie IE tylko systemowe) z dość "ciekawą" treścią typu: -super lale 24 H na dobę. Jak to wyłączyć?? PS: Nie wchodzę na żadne takie strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Rozumiem że włącza ci się to w prawym , dolnym pasku zadań . Wyłącz to zapomocą alt-ctrl-del , wejdź do katologu windowsa , znajdź tą ikone i skasuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 juz chyba to podawalem tutaj tu masz przepis na wylaczenie http://banita.pl/konf/smbpopupwinxp.html jak masz win2k szukaj uslugi messenger, mozesz tez zablokowac ten adres Firewall jezeli nie chcesz wylaczac poslanca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 No właśnie to nie jest taki prosty dialer, który siedzi sobie na pasku zadań. To tak jakby coś jakiś skrypt kazał wyświetlać widowsowi alerta! Może ktoś też miał taki problem?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 No właśnie to nie jest taki prosty dialer, który siedzi sobie na pasku zadań. To tak jakby coś jakiś skrypt kazał wyświetlać widowsowi alerta! Może ktoś też miał taki problem?! piszesz ze to usluga poslaniec... przeciez napisalem jak to zablokowac... no, ale moze o co innego ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Oj, sorry. Nie załwarzyłem linka :-) Niezłe DZIAŁA! THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 BYYYYYLOOOOOOOOO SZUUUUUUUKAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 BYYYYYLOOOOOOOOO SZUUUUUUUKAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba troche za pozno z tym szukaj.. jak widzisz problem rozwiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Tez mialem z tym problem ale juz nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...