Portal Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Witam Czy oprocz Mandrake inne wersje ( dystrybucje) linuxa sa tez po Polsku (debian ,Slackware) ? Jezeli tak to jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Sorey za offtop. ale widze mały rekord w podkręceniu u Ciebie :) 2,4 Mhz @ 2,8 Ghz :). Japońce sie chowają ze sowimi rekordami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Sorey za offtop. ale widze mały rekord w podkręceniu u Ciebie :) 2,4 Mhz @ 2,8 Ghz :). Japońce sie chowają ze sowimi rekordami :) On idzie nawet na 2950 tylko ze powyzej 28Mhz musze mocno podniesc napiecie ( nawet do 1.75V) i grzeje sie wtedy mocno ( mam tylko BOXowy wentyl) - a tak na 1.55V spoko chodzi na 2.8Ghz Jakos do kupowania procesorw ma leka reke :) - najpierw byl celeron 900MHz ktory szedl spoko na 1300MHz a potem celeron 1.2GHz ktory szedl spoko na 1.7GHz :) , ale za to w pamieciach ma ciezka reke - moje kingstony za zadne skarby nie chca isc na CL2.0 ( nwet prz FSB266, chociaz sa 333) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Nie no nie chodz mi komkretnei o wynik bo jest chyba w normie ... chodzi mi o to jak to zapisałeś 2,4 MEGAherca @ 2,8 GIGAherca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Nie no nie chodz mi komkretnei o wynik bo jest chyba w normie ... chodzi mi o to jak to zapisałeś 2,4 MEGAherca @ 2,8 GIGAherca :)Dzieki za spotrzezenie i poinformowanie mnie - no naprawde to nie zle :) A co do krecenie to i tak dobrze sie kreci - jestem z zakupu b. zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Idzicie sie bic na Podkrecanie ;) A co do dystrybucji po polsku to - polska dystrybucja PLD -> http://www.pld.org.pl/ ;) POzdrawiam ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...