oldskul Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Witam, mam problem z multisesją. Nagrywałem kilka dni temu dane na płytce DVD-R Sony, nie zamykając jej, dziś włączając nero express/dodaj nie odświeża mi danych, a powinno. Poleciał uninstall Nero, zrobiłem update firmware na nowo do nagrywarki z 1.5 do 1.5 :lol:. No i jestem w [gluteus maximus], bo nie działa tak jak powinno. Sprawdzałem na innych płytkach, których nie zamykałem i jest to samo. Nero nie widzi danych, uznając płytkę za zamkniętą. Więc co się stało? :mur: Teraz bawię się płytką DVD-RW i jest to samo :mur:. Wersja Nero to 6.3.1.11 była razem z nagrywarką. EDIT Używam płytek DVD+ lub - R Verbatim, a Sony od biedy, innego ścierwa nie wrzucam do napędu choć to może mało istotne... Edytowane 12 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 a na jakich płytkach sprawdzałeś ? Bo napisałeś o DVD-R i DVD-RW coś kiedyś czytałem czy słyszałem, że "-" mają problemy z multisesjami (możliwe, że wogóle nie obsługują multi) Sprawdzałeś to na jakimś + ? (napisałeś, że używasz i + i -, ale jeśli dobrze rozumiem to muliti robiłeś tylko na - ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...