selekta Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Witam, chciałem sobie pograć w taką gierkę cold fear i nie mogę bo gra domyślnie odpala monitor w 160hz, a mój monitor jest do 120hz. Na starszej karcie GF4200ti działały mi sterowniki 66.66 i tam wystarczyło wyłączyć bardzo wysokie tryby odświeżania i grałem. Teraz ma 7600gs i sterowniki 66.66 nie działają. Mam zainstalowane 93.xx i tam nie mogę znaleźć opcji wyłączenia wysokich rozdzielczości . Zaznaczam że gra nie ma setup gdzie można by było wybrać w jakich rozdzielczościach i Hz można ją odpalić w chwili obecnej po odpaleniu gry słuszę dzwięk i wyłancza się w stan spoczynku monitor. może wiecie gdzie to się ustawia lub znacie sterowniki które pujdą na mojej karcie a jest w nich opcja ustawiania odświeżania proszę o pomoc z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Nie wydaje mi się, aby ich nie było. W 81.95 są na 100% ustawienia pozwalające zablokować odświeżanie dla konkretnej rozdzielczości. Trzeba jedynie odblokować ukrytą zakładkę. Do tego potrzebny jest X-Tweaker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...