Kozakov Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Witam mam takie pytanie dot. sprawdzania stabilności OC pamięci (2x512mb). Otóż mam athlona x2 i rzecz jasna jak się go podkręca to aby sprawdzić stabilność to trzeba odpalić dwa osobne okna orthosa. Moje pytanie brzmi czy tak samo jest w przypadku pamięci? Czy wystarczy tylko jedno okno stress prime '04 czy trzeba też dwa? z góry dziekuje za odp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Wystarczy jeden. W sumie nowa wersja Orthosa wystarczy że włączysz jedną do CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Aha no bo właśnie coś dziwnie u mnie bo jak włączę dwa SP2004 obydwa puszczę na stress ram (tylko ram) to mi w jednym po jakimś czasie wywala błąd ale jak zapodam tylko jeden to idzie bez błędów. ktoś wie dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...