Bodzio Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jestem szczesliwym posiadaczem Acera TM 2304 LMI z prockiem Celeron M 350 ( 1.3 GHz, 400 MHz szyna). Zaczynam sie powoli dusic i zamierzam zmienic mu procek na cos szybszego. Podstawka to prawdopodobnie s479 a mostek chyba nie da rady z szyna wiecej niz 400 MHz. Jakie mam mozliwosci ? Ktore procki beda pasowac ? Jesli nie to czy jest szansa na podkrecenie ? (w biosie nie ma nic) Z gory dzieki za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACATHORN Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Dalej żadnej odpowiedzi?? Nic kolego możesz zmieniać na pewno na PM na szynie 400 oczywiście na podstawce taką jaką masz. Wymieniałem już w acerach kilka razy proce np w TM 2410 (gdzie siedzi I 910GML - teoretycznie nie dla PM /zgodnie ze specyfikacją intela/ a dla Celeronów M na szynie 400 a działa wszystko jak należy /speedstep też/. Pozdrawiam i miłej dłubaniny /a przede wszystkim skutecznej/. Po twoim opisie TM 23XX nic więcej nie mogę podpowiedzieć niestety / trzeba było podać konkretny model/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...