lores Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Witam. Chciałbym podłączyć do komputera z nVidia TNT (1) (wersja z 16 MB) telewizor za pośrednictwem wbudowanego w kartę TV-out i przejściówki na SCART (euro) w telewizorze. Sprzęt jest, kable, przejściówka też, ale nie wiem, jak przekierować obraz na TV. Starczyłoby, jeśliby nawet wyłącznie na TV, a nie na TV i monitorze był - komp ma służyć do oglądania filmów. Próbowałem różnych sterowników, ale większości nawet nie mogę zainstalować - komunikat o niezgodności ze sprzętem. Standardowe stery Win 2k (na razie tego OS zamierzam używać) radzą sobie dobrze, ale po prostu nie mam możliwości softowego zarządzania przekierowaniem obrazu. Szukałem w "Ekran", ale nie ma. Te sterowniki nVidii, które udało mi się instalować, nie zmieniały czegokolwiek, nie było w nich też Control Panel, w którym jest możliwość przekierowania TV (przynajmniej teoretycznie). Bardzo proszę o poradę... Jest to, dla mnie, bardzo ważne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Dawno temu na TNT2 używałem TVTool'a sprawdzał się doskonale do tego celu. LINK: http://tvtool.info/ Edytowane 13 Maja 2007 przez Evil One Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Dzięki wielkie. Mam nadzieję, że pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...