matysek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Mam pytanie jakie sterowniki są najlepsze do grafy ati x700 w laptopie acer 3024 ? Czy lepiej instalować te oryginalne czy może jakieś omegi czy inne. Jakich wy używacie? Chodzi o jak najlepszą wydajność w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ja mam Cat 6.14 ze strony Acera. Niedawno instalowałem najnowsze Omegi i np. TDU chodził minimalnie gorzej. Zainstalowałem starocie z powrotem. Najgorzej, że wsparcia software'owego ze strony Acera do tego sprzętu już nie ma, a Zwykłych Catalystów po prostu nie da się zwyczajnie zainstalować (można to obejść, ale jak na razie o lepszych sterach nie słyszałem). Słyszałem, że Doctor 25 sporo wycisnął ze swojego sprzętu- on będzie wiedział dużo więcej. A tak na marginesie- u mnie pamięci na grafie grzeją się do 80 st.C. Raz posiedziałem sobie dłużej i nawet pojawiły się artefakty. Bawił się ktoś w chłodzenie tego badziewia? Podstawka chłodząca, którą zrobiłem schładza wyraźnie rdzeń i CPU. Jak się skończy gwara, to go rozkręcę i położę pastę, ale nie jestem pewien, jak będzie z pamięcią- jest w ogóle chłodzona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 SKoro chcesz miec dobra wydajnosc w grach to moze i pytanie zadaj w temacie o graniu? A nie co karta to sie tworzy topic jakie do niej stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...