Gość MaRuH Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Witam, mam pewien problem, posiadam ok 5GB plików które są spakowane w programie winrar i są zabezpieczone hasłem, i mam problem bo zapomniałem tego hasła i nie da się ich wypakować , jest jakaś możliwość obejścia tego?, może istnieje jakiś program który je bez problemu rozpakuje?? Edytowane 13 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=wi...+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Chyba jednak taki program nie istnieje. Taki, który by to zrobił bez problemu. No chyba, że hasło ma jedną literę... Bo przy np. 10 to będzie trwać wieczność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Kiedyś robiłem testy i przy 5 jest sens, przy 6 już kwestia, ile znaków wchodzi w rachubę (ze znakami specjalnymi czy sam alfabet + cyfry). Powyżej 8 gra nie jest warta świeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Duzo zalezy od tego czy pamietamy mniej wiecej to haslo i mozemy wykluczyc czesc znakow i mniej wiecej okreslic dlugosc. No i od szybkosci komputera ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 wazniejsza kkwesia jest czy wpislismy jakies haslo przypadkowe : asdfgh123 czy jest to slowo uzywane slownikwe jezeli to 2 to jst jakas szanasa tylko porzadny slownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Co ty człowieku tu wypisujesz : kkwesia, wpislismy, slownikwe, jst, szanasaco drugie słowo to jakiś "potworek" - czy naprawdę nie można napisać dwóch zdań po polsku ?? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 klawiatura mi siadla i musze sie meczyc na takiej jaka mam ;/ naprawde nie mozna chwili pomyslec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Witam, dałem sobie spokój z tym, nie pamiętam w ogóle hasła ile ma liter itp, użyłem programu RAR Password Recovery ale jak zobaczyłem czas ile mam czekać na możliwe złamanie hasła to podziękowałem... ;] Edytowane 19 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...