Michaelius Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Poprawka 2900 gt nie jest wart wiecej niz 400 zeta :) przejrzyjcie te testy w wiekszosci z nich wypada na poziomie 1950 pro. http://firingsquad.com/hardware/nvidia_gef...mance/page7.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 http://www.vista.pl/articles/art,651/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub180380 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 to gnoje znowu sie zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 http://www.vista.pl/articles/art,651/Najlepsze ze na nvidii te odbicia mi sie lepiej podobaja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 A to jak ci się podoba? A po za tym nie ma co przeżywać i zaczynać tego tematu w wątku o radkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 ATI has posted an update to the display driver that solves some issues when HD3800 / HD2000 is used to play CRYSIS. http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.p...3281#post423281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Wielkie dzięki radiergummi zaraz kurier przywiezie grę i zobaczymy czy jest różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki! Prawie codziennie szukałem tam hotfixa do Crysisa, ale w końcu coś wydali. Szkoda, że z opisu nie zapowiada się na jakieś przyśpieszenie. Jedynie rozwiązane jakieś problemy z grafiką, ale u mnie nic takiego nie występowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Viście 64 bit po zainstalowaniu hotfix'a żadnych zmian w wyglądzie, a tym bardziej w płynności nie zauważyłem w sumie chyba jest bo jest nic nie daje i nic nie zabiera no chyba, że na innych systemach (XP, Vista 32). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 W multi mapy 32 wszystko medium AAx2 dalej są spadki fps do 19 lipa trzeba się na wiosnę porzegnac z tą kartą i z ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotep Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 a jak ta karta wypada w tandemie w crysisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 a jak ta karta wypada w tandemie w crysisie? http://www.hothardware.com/articles/ATI_Ra...m_RV670/?page=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zakupilem 2900XT mam nadzieje ze to nie bedzie jakis totalnie chybiony zakup ;] , na 8800GT kasy bym nie mial , nowe radeony bez rewelacji wiec powinno byc ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Przełączyłem Crysisa na DX9 i śmiga ,w multi mam teraz do 70fps http://www.computerbase.de/artikel/hardwar...bschnitt_crysis Edytowane 18 Listopada 2007 przez DarekW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A możesz się pochwalić jako to zrobiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 http://img222.imageshack.us/my.php?image=beztytuuke1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Się pytałem o te 70fps :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 więc piszę gram na medium AAx2 DX9 i mam od 30/70fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Zakupilem 2900XT mam nadzieje ze to nie bedzie jakis totalnie chybiony zakup ;] , na 8800GT kasy bym nie mial , nowe radeony bez rewelacji wiec powinno byc ok ;]Z ile kupiłeś tą "suszarke"? Skoro 8800gt wydawał się drogi :blink: PS.Zakup jest chybiony :D Edytowane 19 Listopada 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 A co lepszego za 670 zl dostane ? Skoro 88GT kosztuje obecznie prawei 2x tyle... moja grafa sie sypie nie mam czasu czekac , miech albo dluzej na "super nowoczesna" grafike... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 nawet taka kasa by mnie nie przekonala do tego piecyka. lepiej bylo brac 3870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Im mniejszy kąt patrzenia tym większy refleks (odbicie) i mniejsza przezroczystość (w przypadku materiałów przezroczystych). http://enthusiast.hardocp.com/image.html?i...18yOF9sLnBuZw== GeForce 8800GT chyba jednak poprawniej wyświetla. :F Edytowane 19 Listopada 2007 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 nawet taka kasa by mnie nie przekonala do tego piecyka. lepiej bylo brac 3870. ciekawe gdzie w sklepie ta karte dostane teraz od reki ... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 z poczatkiem przyszlego tygodnia w wielu miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 A skad ta pewnosc ? Poczekamy zobaczymy , w jednym miejscu mam niby zamowionego 3870. Tak czy owak ja czekac nie moglem na kompie pracuje i karta potrzebna byla , za te pieniadze nic lepszego bym nie kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Doszla w koncu karta , stery zainstalowalem 7.10 ( xp 32 bit ) zainstalowalem 3dsmarka05 , i niestety po odpaleniu wiesza sie odrazu :/ ktos wie czego to moze byc wina ? ( na 7900gs bez problemu dzialal , stery wywalone i wyczyszczone wszystko ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 FAQ na pierwszej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 :mur: dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Cat. 7.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekW Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Wam ten nowy Need For Speed ProStreet też kiepsko działa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...