Guma104 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Witam kompa mam jak w opisie chce zmienic jak w temacie Zastanawiam sie nad C2D E6300 jednak ostatnoi sa dostepne tez E6320 różnia sie pojemność pamięci cache (2 i 4 Mb) Roznica w cenie jest minimala okolo 30zl Tu pytanie ktory jest lepszy?? Jezeli chodzi o ram to narazie chce kupic 1 GB Kingstona 667Mhz Co do Modo to zastanawiem sie nad Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 Wiem ze sa lepsze plyty i ram ale mam dosc maly budrzet i chcialem miec stabilny sprzet do grania, slabego OC dodam ze na calosc mam 1200zl max oczywiescie bez starego sprzetu Pozd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 E4300+AB9+kingston 2x512 667+zasilator a jak masz grafe na pci-e to zostaje reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ok ale ja niechce 2x 512MB bo jak wpadnie kasa to dokupie drugie 1GB Grafe mam na PciE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 To bierz kingstona 1gb w jednej kości :). Ja problemu nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ja tez niewidze problemow ogulnie thx i pozd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 'budrzet', 'niechce', 'ogulnie' :mur: A tak w ogole ja bym na razie kompa nie zmienial, jest cos w co nie mozesz pograc na obecnym zestawie? Bardzo wiele nie zyskasz zostajac na tej samej grafie. Jesli komp do gier to ja bym raczej ja zmienil niz reszte sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 na tym sprzecie duzo testuje programy i systemy mam tez leglna vist i chce zaczac na nie pracowac lub potestowac ja a na ty konfigu jak zrobie glupie wlasciwosci mojego komputera to zanim okno sie otworzy zurzycie CPU dochodzi do 100% grafe tez zmienia w swoim czasie ale narazie mi w zupelnosci starczy wiem ze tego wczesniej nie opisalem wiec sorka za to do samego grania komp mi niesluzy :) Pozd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ok, w takim razie zmiana da Ci duuuuuzo ;) Ale zrob cos z ortografia (w FF jest wtyczka sprawdzajaca pisownie przy pisaniu posta...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jeśli jest prawdą to co mówiłeś to brał bym proca z większą ilością cache L2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 z ortografia to zawsze byl problem a jakos tak wychodzi:) ale jak to jest z tym C2D E6300 - cache 2 MB E6320 - cache 4 MB Czy są jakieś inne różnice, jak się kreci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...