Rooooobi Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Mam taką prośbę, może się ktoś zna na starszym sprzęcie. Prosze o dokładne info co to za pamięć i ile jej w sumie jest czy to oznaczenie 64MB dotyczy obu kości czy tylko jednej sztuki. Dodam że wyjąłem je z starego kompa i teraz już nie jestem w stanie sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Najprawdopodobniej - SIMMy. Ile? Naklejka nie powinna klamac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) jak widac simm 64 MB desygnowane dla Della na kostkach Nanya 60 ns bez parzystosci (powinno sie je montowac parami) maja juz KILKA LAT ... co jeszcze chcesz wiedziec Edytowane 14 Maja 2007 przez robsonl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooooobi Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ile jest w sumie 64 MB czy 128 MB bo chce to w allegro opchnąć za grosze i nie wiem co napisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jedna kostka ma 64 Wmontowac je mozesz tylko para Wiec 2kostki po 64mb razem 128mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...