pablo163 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Dreczy mnie to bo dodaje dodaje a efektu nie ma, jak to zrobic zeby strona byla w katalogu danego portalu .HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ale jaki to portal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 obojetne do ktorego bym nie dodal to strony nie mam , biore pod uwage ze oni musza ja sprawdzic ale tyle czasu.????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 obojetne do ktorego bym nie dodal to strony nie mam , biore pod uwage ze oni musza ja sprawdzic ale tyle czasu.?????????Zazwyczaj troche to trwa... bez nerwow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 obojetne do ktorego bym nie dodal to strony nie mam , biore pod uwage ze oni musza ja sprawdzic ale tyle czasu.?????????wpisz do katalogu i zacznij narzekać że nie działa dopiero za tydzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...