q8ic Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jak w temacie - urządzenie ma służyć głównie do słuchania radia, do oglądania tv rzadko [; kandydat nr 1 - nie piszą nic o radiu chyba żem ślepy [; kandydat nr 2 - po kiego mu dwa śledzie ? kandydat nr 3 Z góry dzieki za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item192112275_okazja...putera_1zl.html ja mam ten czyli praktycznie to samo co podales w kandydat nr2 i jesli chodzi o radio to lipa, sygnal leci z kablowki i slychac szumy, na tv nawet nie szumi, ale radio tak. a na drugim sledziu jak sam widzisz sa dodatkowe złącza wejscia, wyjscia. Edytowane 17 Maja 2007 przez krzychoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Moze glupie pytanie, ale tak mi sie nasunelo - czemu nie sluchac po prostu radia przez net? Chodzi o jakas mala konkretna stacje ktora przez net nie nadaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Dzięki krzychoo. Moze glupie pytanie, ale tak mi sie nasunelo - czemu nie sluchac po prostu radia przez net? Chodzi o jakas mala konkretna stacje ktora przez net nie nadaje? A wiesz kain, że kiedyś opowiadałeś mi historię swoich pentium pro ? :] A teraz zmieniasz na brisbane- znak czasu [; Chodzi o 2628540[/snapback] WinFast TV 2000 XP expert. Ceny zaczynają się od 100 a kończą w okolicach 140 - dużo :E Edytowane 29 Maja 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 WinFast TV 2000 XP expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...