focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ten 2600pro bedzie ok?Jest wolniejszy niż inneg 2600 PRO, ale za 300 złotych chyba nic lepszego nie wyrwiesz. Bo 8500 GT/GE jest jednak wolniejszy. Chyba, że X1650 XT / 7600 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Moim zdaniem kicha , wile gier można odpalić na GF w 1024 i AAx4 i płynnie grać - ATI mięknie to jest nie do przyjęcia w tak niskich rozdziałkach .... i nie naprawią tego zadne stery , Co do DX10 , COJ hmm to nie wyznacznik na tym się 9800XT wychowywał :), CoH chmm tutaj DX10 to raczej propaganda. Z chęcią bym zobaczył LP i WIC na 2600 , bo kumpel mnie męczy co warto kupić a potem będzie na mnie psy wieszał :). Na chwilę obecną więcej gier wychodzi z logiem NV , dlatego 2600 jest raczej pozycją dla wielkich miłosników czerwonych , FEAR mnie rozwalił co do wydajności 2600.... Edytowane 31 Lipca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Z chęcią bym zobaczył LP i WIC na 2600 , bo kumpel mnie męczy co warto kupić a potem będzie na mnie psy wieszał :). Na chwilę obecną więcej gier wychodzi z logiem NV , dlatego 2600 jest raczej pozycją dla wielkich miłosników czerwonych , FEAR mnie rozwalił co do wydajności 2600.... Będą te dwie gry, ale poleć koledze GF'a bo nic dobrego nie zobaczysz w tych grach na 2600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jednak nadal musi być coś nie tak ze sterami u nvidii , bo w COJ 8600gt ma słabą wydajność , a w xpand rally extreme(ten sam silnik co COJ) 8600gt znacznie przewyższa wydajnością x2600xt. Wydajność x2600xt w HL2 to żenada , wydajność w episode 1 jest o 100% słabsza niż na 8600gt i to samo w lost coast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranwe Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 focus_ - a czym podkręcałeś kartę ?? Bo u mnie tylko amd gpu clock tool działa, ale nie zawsze chce się włączyć i po restarcie zegary wracają do standardowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Będą te dwie gry, ale poleć koledze GF'a bo nic dobrego nie zobaczysz w tych grach na 2600.super ... powiem aby sobie na te testy polukał ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jednak nadal musi być coś nie tak ze sterami u nvidii , bo w COJ 8600gt ma słabą wydajność , a w xpand rally extreme(ten sam silnik co COJ) 8600gt znacznie przewyższa wydajnością x2600xt. Wydajność x2600xt w HL2 to żenada , wydajność w episode 1 jest o 100% słabsza niż na 8600gt i to samo w lost coast.Co do COJ'a i XRX'a to źle rozumujesz. Fakt, że jest to ten sam silnik nic nie znaczy - popatrz na takiego source, na którym oparto nie tylko half life 2, ale i inne - czy widzisz, żeby karty wypadały podobnie zarówno w half life 2 jak i np. w episode one? Nie - wydają różnie. Tak samo jest w COJ - wykorzystano ten sam silnik, ale jest on podstawą do której "przytwierdzono" bardzo zaawansowane i złożone shaderyw w wersji 3.0 o ogromnej szczegółowości - nie ma ani jednego takiego w XRX, nie wspominając, że w zasadzie w XRX nie ma dynamicznych cieni. Na jakim silniku został napisany splinter Cell chaos theory? Jeśli znasz na to odpowiedź to będziesz wiedział ile może mieć wspólnego ma silnik graficzny jako taki do samych efektów, które zostały zastosowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Jest wolniejszy niż inneg 2600 PRO, ale za 300 złotych chyba nic lepszego nie wyrwiesz. Bo 8500 GT/GE jest jednak wolniejszy. Chyba, że X1650 XT / 7600 GT.Ten 2600pro to nie dla mnie :) Mi wystarcza 7300gs :P Wlasnie sie zastanawiam czy ten 2600pro jest rowny innym 2600pro. Ale po oc powinny sie zrownac, co? Bo to w koncu Palit Sonic ;) W tamtym sklepie jest jeszcze 2600xt za okolo 340zl. Karta jest dla kolegi i dlatego sie pytam ;) Na 8600gt go niestety nie stac, a ze nie jest nalogowym graczek wymyslilismy 2600 :) Edytowane 31 Lipca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ten 2600pro to nie dla mnie :) Mi wystarcza 7300gs :P Wlasnie sie zastanawiam czy ten 2600pro jest rowny innym 2600pro. Ale po oc powinny sie zrownac, co? Bo to w koncu Palit Sonic ;) W tamtym sklepie jest jeszcze 2600xt za okolo 340zl. Karta jest dla kolegi i dlatego sie pytam ;) Na 8600gt go niestety nie stac, a ze nie jest nalogowym graczek wymyslilismy 2600 :) No przecież właśnie robię test tego palita i widać w nim jak na dłoni czym się różni od innych kart. focus_ - a czym podkręcałeś kartę ?? Bo u mnie tylko amd gpu clock tool działa, ale nie zawsze chce się włączyć i po restarcie zegary wracają do standardowych.CCC, a jeśli tych braknie to Rivą - ta działa poprawnie, ale za to jej monitor nie działa poprawnie, bo cały czas wskazuje te same zegary, a wydajność rośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 No przecież właśnie robię test tego palita i widać w nim jak na dłoni czym się różni od innych kart.Chodzi o te timmingi? Jesli tak, to pewnie mozna je troszeczke zaostrzyc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Chodzi o te timmingi? Jesli tak, to pewnie mozna je troszeczke zaostrzyc. ;)No żeby to jeszcze był jakiś soft co potrafi edytować te BIOSy - ja nie znalazłem. A tez nie wierzę, że nie będziecie podkręcać, a wówczas zaostrzać timingów raczej nie warto. Na oficjalnych 7.7 Lost Planet działa z oszałamiającą wydajnością 0,61 FPS'a na Radeonach. Na SPECJALNYCH sterownikach dla Lost Planet, które są starsze niż 7.7, wydajność Radka jest o jedną rozdzielczość niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To chyba tylko w menu głównym :blink: Trzeba się "przeklikac" do menu wyboru misji. No tutaj to przegięli pałę. Wydali hotfixa po 7.6, który to naprawiał, a w oficjalnych 7.7 znowu to samo. Na betach 7.8 problem znowu rozwiązany. Mówię na podstawie swojej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To chyba tylko w menu głównym :blink: Trzeba się "przeklikac" do menu wyboru misji. No tutaj to przegięli pałę. Wydali hotfixa po 7.6, który to naprawiał, a w oficjalnych 7.7 znowu to samo. Na betach 7.8 problem znowu rozwiązany. Mówię na podstawie swojej karty. Poważnie, trzeba przejść na ślepca prawie do wyboru misji i wtedy działa? O mamo - to idelne rozwiązanie po prostu - a ustawienie detali to pewnie na innej karcie. No nic - trzeba dać szansę ATi, bo samo ATi jej nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ale mimo wszystko jest lepsza od 7600GS więc warto ją za te 300zł brać?, bo już mojego gs'a sprzedałem za 240zł ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Poważnie, trzeba przejść na ślepca prawie do wyboru misji i wtedy działa? O mamo - to idelne rozwiązanie po prostu - a ustawienie detali to pewnie na innej karcie. No nic - trzeba dać szansę ATi, bo samo ATi jej nie daje. No niedawno ci dawałem linka do hotfixa do tej gry. Cat 7.6 plus hotfix (właciwie to wygląda jak kolejne stery, prawdopodobnie to się da zainstalowac na czysto), albo beta 7.8 Na oficjalnych 7.7 trzeba poprostu klikac do oporu (na misję albo ustawienie gry) aż zaskoczy. W podmenu normalnie chodzi. I sama gra również. Najpierw naprawili, potem sp... Debilizm. Sam wrócilem do oficjalnych sterów 7.7, bo na betach mam 67 stopni w idle, a na oficjalnych 7.6 i 7.7 w tej chwilii 52st. Ostatnio pod tym względem wykonali jaką magiczną sztuczkę. Nie wiem jak w tej kwestii z serią 2600 Edytowane 31 Lipca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 No niedawno ci dawałem linka do hotfixa do tej gry. Cat 7.6 plus hotfix (właciwie to wygląda jak kolejne stery, prawdopodobnie to się da zainstalowac na czysto), albo beta 7.8 Na oficjalnych 7.7 trzeba poprostu klikac do oporu (na misję albo ustawienie gry) aż zaskoczy. W podmenu normalnie chodzi. I sama gra również. Najpierw naprawili, potem sp... Debilizm. Sam wrócilem do oficjalnych sterów 7.7, bo na betach mam 67 stopni w idle, a na oficjalnych 7.6 i 7.7 w tej chwilii 52st. Ostatnio pod tym względem wykonali jaką magiczną sztuczkę. Nie wiem jak w tej kwestii z serią 2600 Tak tak - tego hotfixa przed chwilą użyłem. Sprawdzam teraz te bety 7.8 ale wygląda na to, że wydajność jest taka sama jak na tym hotfixie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) witam wlasnie testuje palita 2600 xt i mam problem, system czysty po instalce, update poprzez autopatcher i stery 7.7 pierwszy problem to, ze mimo wykrytej grafy mam jakies PCI Device, ktore wciaz pyta o stery i nic nie znajduje :( druga sprawa to pewnie przez to, ze mimo ustawienia odswiezania 85,100 itp wciaz mam 60 i nic nie moge zmienic bylbym wdzieczny za rady co do instalki bo widze, ze to nie takie proste 1. dobra pci device to poprostu audio hdmi, wiec problem rozwiazany 2. niestety wciaz mimo ustawien jade na 60hz wie ktos moze dlaczego, monit sterownik dostal niby ustawiam 100hz a dalej 60 :( Edytowane 31 Lipca 2007 przez chris_gd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Czytam test na egiełdzie i własnym oczom nie wierzę, czy Ati naprawdę mogło aż tak spartolić te karty, przecież to jest niemożliwe! Infernal mnie po prostu rozwalił, nawet mój 7300 GT jest szybszy. żeby nie dało się komfortowo pograć na nowej karcie niby midend w 800x600? Paranoja. Coraz mniej wierzę że to wina sterowników, bo wychodzą kolejne a sytuacja sie nie zmienia. A miałem bratu właśnie sprawić Palit sonic 2600XT do nowego kompa, ale teraz chyba poszukam czegoś na 8600GT. Po prostu bieda z nędzą i cienizną pogania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ma ktos juz ta karte? Bo jakos dziwnei chodzi ;] Freezy w grach - ni stad ni zowad z np 30Fps robi sie 20 itd. w Serious sam 2 sa zatrzymania podczas szybkich obrotow myszka :/ Wydaje mi sie ze to wina niedopracowanych jeszcze stero oby :/ To samosie dzieje na Palicie 2600XT witam wlasnie testuje palita 2600 xt i mam problem, system czysty po instalce, update poprzez autopatcher i stery 7.7 pierwszy problem to, ze mimo wykrytej grafy mam jakies PCI Device, ktore wciaz pyta o stery i nic nie znajduje :( druga sprawa to pewnie przez to, ze mimo ustawienia odswiezania 85,100 itp wciaz mam 60 i nic nie moge zmienic bylbym wdzieczny za rady co do instalki bo widze, ze to nie takie proste To PCI Device to HD Audio Contoler;) Mozna go zainstalwoac z oryginalnej plyty ze sterami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ma ktos juz ta karte? Bo jakos dziwnei chodzi ;] Freezy w grach - ni stad ni zowad z np 30Fps robi sie 20 itd. w Serious sam 2 sa zatrzymania podczas szybkich obrotow myszka :/ Wydaje mi sie ze to wina niedopracowanych jeszcze stero oby :/ To samosie dzieje na Palicie 2600XT To PCI Device to HD Audio Contoler;) Mozna go zainstalwoac z oryginalnej plyty ze sterami! Co do tych przycinek - faktycznie ja takie obserowałem w Cellfactor, i w stalkerze, ale o tym to już pisałem. W innych grach ich nie zaobserwowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ale mimo wszystko jest lepsza od 7600GS więc warto ją za te 300zł brać?, bo już mojego gs'a sprzedałem za 240zł ;pktos dal Ci za 128mb gsa 240zl? ciezko w to uwierzyc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgi Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Lipa widac karty sa z wielkimi mozliwosciami, ale znowu stery ATI to cholera maja pol roku do nadrobienia z tymi HD2k, jak widze, ze juz tak slabo sobie sredni segment radzi z biezacymi grami, to niezdaza tego nadrobic, chyba, ze znowu pojawia sie odwlekane nowe modele. No coz, dobrze ze cena jest cool i tyle. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Lost Planet Extreme Condition DX9 jest gotowy. Czas na wersję DX10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Ze strony CAPCOM: Officially Supported Video Cards (LP PC) NVIDIA (DirectX 9) GeForce 6600 GeForce 7x00 series GeForce 8x00 series NVIDIA (DirectX 10, requires Windows Vista) GeForce 8x00 series Windows XP 32-bit Driver: ForceWare 162.18 beta (July 5th) Windows Vista 32-bit Driver: ForceWare 162.22 (July 11th, 2007) Windows Vista 64-bit Driver: ForceWare 162.22 (July 11th, 2007) ATI (DirectX 9) Radeon 1650 Radeon 1800 Radeon 1950 ATI (DirectX 10, requires Windows Vista) None currently. A co do komentarza w tescie na temat problemu w LP, to wchodzi się na stroneę ATI do sekcji customer care i wpisuje w szukajkę "Lost Planet" Edytowane 31 Lipca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A w mniejszej rozdzielczości to już nie można było zrobić tego testu LP? Parodia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A co do komentarza w tescie na temat problemu w LP, to wchodzi się na stroneę ATI do sekcji customer care i 2701385[/snapback] A w mniejszej rozdzielczości to już nie można było zrobić tego testu LP? Parodia... Musiałbym obniżać detale, a na to niestety czas nie pozwala - w Colinie tak zrobiłem i teraz tego żałuję. Zaś co do parodii - oczywiście lepiej jest nie czytać w ogóle testów w Lost Planet, niż te w niskich rozdziałkach, gdzie karty zapewniają płynność, albo pewnie oglądac wysokie rozdziałki z wynikami pokroju 5 - 7 FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Ale powiedz mi szczerze: kupuje 2600xt/8600gt nówkę ze sklepu albo lepiej przesiadam się z np socket a na tanie am2 i biorę taką grafę. Myślisz, że będzie interesować mnie granie w rozdzielczości 640x480 gdy posiadam lcd 19 wide.... Oglądając testy wole 5 fps na 1024/1280 niż 25 na 640x480 - granie w takim przypadku i tak nie ma najmniejszego sensu... Grafa albo za słaba albo gra zmaszczona, szkoda czasu. Nic do was nie mam, macie spoko testy. Ale tak na przyszłość ;) Pozdrawiam. Edytowane 31 Lipca 2007 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Ale powiedz mi szczerze: kupuje 2600xt/8600gt nówkę ze sklepu albo lepiej przesiadam się z np socket a na tanie am2 i biorę taką grafę. Myślisz, że będzie interesować mnie granie w rozdzielczości 640x480 gdy posiadam lcd 19 wide.... Wole 5 fps na 1024/1280 niż 35 na 640x480 - granie w takim rpzypadku nie ma najmniejszego sensu...To ja wolę mieć 640 x 480 (lub jakąś odmianę wide) i mieć darmowy pseud-anty-aliasing i nie powiesz mi, że ktokolwiek będzie wolał grac przy 5 FPS'ach na ekranie - tak się po prostu nie da. I właśnie moim zdaniem takie granie nie ma sensu - bo jeszcze rozumiem, że ktoś potrafi grać przy FPSach rzędu 15 - 20, ale poniżęj 10 - NO WAY Poszukam jakiejś opcji, która znacząco zmniejsza obciążenie karty graficznej, ale zakopałem się ostro w Colinie i sam Colin na grafie pokroju 8600 GT może trwac nawet 24 godziny - TEST jednej gry na jednej grafice! O to właśnie chodzi, że prawie wszyscy inni robią testy w 3, czasem 5 godzin jednej grafy, a ja grzebię się po 40 godzin z jedną (właśnie z powodu takiego Colina np.) i testy mam opóźnione - na dalsze spóźnienia pozwolić sobie niestety nie moge, bo spać też kiedyś trzeba... ;) Edytowane 31 Lipca 2007 przez focus_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Źle mnie zrozumiałeś. Dla mnie granie w 640x480/800x600 czy też 1280/1024/1440x900 z 5 FPS nie ma najmniejszego sensu. Po prostu kupując grafę za 400 PLN wymagam płynności w rozdziałkach trochę większych niż 800x600. To tylko moje zdanie. Rozumiem problemy związane z procedurą testową (zmaszczone gry i gpu...) ale przeglądam testy po to aby stwierdzić, że karta A jest wydajniejsza od B w normalnych rozdzielczościach i na podstawie Twoich testów chciałbym podjąć decyzje związana z zakupem nowej karty. Dla mnie testy nowych kart midi w 640x480 niczego nie rozjaśniają i nie pomagają w wyborze. To tylko moja opinia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) grac przy 5pfs :) no to milego grania osobiscie wolalbym 640x480 i totalne low det. i 30fps niz 1024x768 i ponizej 10fps, toc to ogladanie fotek w przyspieszonym tempie Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez chris_gd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...