luki_pc Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 @chris_gd na jakim systemie robiles te testy ??? Mi na WinXP pro wysypuje sie 3DMark06 jak i 05. Po odpaleniu zawiesza sie komp :( Wszystko na sterach 7.8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki z jamajki Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 @chris_gd na jakim systemie robiles te testy ??? Mi na WinXP pro wysypuje sie 3DMark06 jak i 05. Po odpaleniu zawiesza sie komp :( Wszystko na sterach 7.8. W pierwszym poście o HD2900 jest napisane jak zrobic aby działało. G3 BF2 i oblivion chodzą ładnie, normalnie śmigają (oprócz G3, wiadomo skopany silnik). To jakaś zagadka, czemu smarki tak działają?? Przez procek?? W Catalyst 7.8 znowu nie ma ALT+C. Żenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 @chris_gd na jakim systemie robiles te testy ??? Mi na WinXP pro wysypuje sie 3DMark06 jak i 05. Po odpaleniu zawiesza sie komp :( Wszystko na sterach 7.8. tak jak napisalem, sprzet jak w podpisie :) wie ktos moze jak i co ustawic abym mogl uzywac normalnie ALT+C bo mi kur.. "ci" potrzebne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 chris_gd, masz możliwosc zrobienia testu w demie Lost Planet dx9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 tak jak napisalem, sprzet jak w podpisie :) wie ktos moze jak i co ustawic abym mogl uzywac normalnie ALT+C bo mi kur.. "ci" potrzebne :D No ten motyw to jest totalne przegięcie. W siódmej serii katlizatorów tak się zaczęło kopać. Ja zawsze zmieniam ten skrót na literkę Q. Wyłączam HotKeys. I zabijam/restartuję CCC.exe. Ewentualnie restart systemu. Dopiero po tylu zabiegach mam spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki z jamajki Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wcześniej ktoś pisał, że riva tuner pokazuje 80sp, też tak mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) u mnie riva wciaz 120sp rozumiem, ze tak ma byc? a tutaj nowa porcja smarkow, 2k1 - 29295 - 2720823[/snapback] chris_gd, masz możliwosc zrobienia testu w demie Lost Planet dx9 ? nie ale dla chcacego nic trudnego zaciagne demo po powrocie z pracy wieczorem wyniki Wcześniej ktoś pisał, że riva tuner pokazuje 80sp, też tak mam. a co to dokladnie jest to sp? udalo sie przed praca Lost planet ustawienia takie jak na starcie po instalce, rozdzielczosc 1024x768 snow 38 cave 47 Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez chris_gd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @chris_gd, jeśli możesz to zrób jeszcze testy w lost planet tylko na taktowaniach 800/1600, reszta ustawień taka jak miałeś poprzednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki z jamajki Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 sp= stream proces Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 majki z jamajki, może Ty też mógłbyś zrobic testy w Lost Palnet dx9, chcialbym porownac nasze wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @chris_gd, jeśli możesz to zrób jeszcze testy w lost planet tylko na taktowaniach 800/1600, reszta ustawień taka jak miałeś poprzednio.prosze bardzo: przy taktowaniu 800/1600 wyniki snow 31 cave 40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki chris, ja przy takich taktowaniach mam identyczne wyniki, więc okazuję się, że u mnie ta niska ilośc pkt. w markach to jakiś błąd. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a ja bym bym wdzieczny za jakiekolwiek testy w dx10 w Lost Planet :) zastanawiam sie czy poza landna grafika da sie pograc na dx 10. bo wiem ze na 8600gt to na styk klatek wystarczalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Napisz w jakiej rozdziałce interesuje Cie ten test, i jakie detale, chyba ze ja mam sprawdzic w jakich sie da grac? testy zrobie w demie dx10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 1024X760 ... chyba ze masz jakas panorame to wg ciebie :) ... najlepiej na max. i na takich na ktorychda sie grac ... tzn wiecej niz 25fps bo jak jest w okolicach 25 to celownik przesuwa sie z duzym opoznieniem upryzkrzajac gre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 MSI DAAMIT 2600Pro and 2400Pro tested Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 testy na cat. 7.7 wiec mozna potraktowac jako ciekawostke a nie test, nie twierdze, ze przy 7.8 rozbija 8600gt ale jak patrze na swoje wyniki to te mozna w buty wsadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 szczepoxx, nie wiem czy jest sen testowac w HIGH, bo na rozdzialce 1152x648 (1024x768 w dx10 wybrac nie mozna) karta osiaga odpowiednio: snow: 26FPS cave: 28FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) szkoda, ze w DX10 poograniczali z tymi rozdzialkami. mam LCD 15" i moge testowac na maxa w 848xcostam. generalnie do bani z takim czyms. nie wiem dokladnie z jakimi ustawieniami testujecie w dx9 ale na moim sprzecie z siga w 1024x768 + ustawienia jakie wykryl (w skrocie to HDR med, anizo x4 bez AA, etc) snow 36 cave 43 jak cos to podajcie ustawienia to porownamy co i jak P.S. drivery 162.18 Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Testujemy właśnie na ustawieniach poczatkowych tylko zmieniamy rozdzialke na 1024x768, te Twoje testy to po o/c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) tak. pytanie czy ja i wy mamy takie same ustawienia poczatkowe (czy moze dziala jakas autodetekcja). pozniej zapodam test bez OC bo chwilowo musze wyjsc pzdr. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 oj ... znowu cos nadgania ten 8600 :( popatrzcie na to ... na ta cene: http://everon.pl/product_info.php/products_id/312 tylko kupic i wykrecic na XT a moze troche wiecej ... ja tylko czekam na wasze testy na nowych sterach ... jezeli bedzie mniej wiecej jak tak te przebrzydle 8600 to biore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 to fakt, robi sie ciekawie, 7.8 juz naprawde ladnie smigaja mam nadzieje, ze nastepne tez beda szly w dobra strone a i OC calkiem calkiem, moj leci 850/980 i naprawde rozwija skrzydla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Beta 7.9 osobiście nie sprawdzałem. http://visiontek.com/teksupport/drivers/DOWNLOAD/Cat_7.9/ Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez zako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 na def 540/1600 (taki mi sie non sonic trafil :) ) snow 30 cave 42 (czyzby proc waskim gardlem? az niepodobno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Beta 7.9 osobiście nie sprawdzałem. http://visiontek.com/teksupport/drivers/DOWNLOAD/Cat_7.9/ o0.. już zasysam. Ale skąd? Nawet nie napisane, że beta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 daj znac co i jak, poki co nie zaciagam bo testuje 7.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 testuj testuj :lol: :lol: :lol: jestem glodny twoich wynikow :D :D bo jestem napalony na radka 2600PRO i wykrecic go do XT ;) a wogole ma sens taki zabieg ?? ... ktos probowal juz ?? bo narazie same radki 2600XT biora udzial w batali puki co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja mam 2600pro od Palit'a kręconego na xt (800/1600). Co do bet 7.9 zadnego wzrostu wydajnosci w Lost Planet nie odnotowalem. Reszta testów jutro, dzis juz mam dosyc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Łee, to faktycznie nowe stery - DriverVer=08/01/2007, 8.410.0.0000 tylko, że do serii 2400/2600 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...