krzypaw Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) zasilacz to delta tylko 300 wat, ale mierzone napiecia miernikiem są ok. w budzie czysto, wymieniona pasta na procu, temp są ok. Może dodam że kartę kupiłem na allegro, może ona po prostu jest walnięa, bo kom jest stabilny, jest po OC ale prime95 przechodzi i inne też, tem. są ok. na grafie i proca, chlodzenie też mam na radku zmodowane, wywalony jest ten ciach!iany wiatraczek, zdjęta plastikowa osłona i pod kartą jest wentyl 92 mm który dmucha na nią, jest w miarę cicho. Ale 3dmark się wywala po pierwszym teście, kończy się filmik i zaraz potem zamiast ekranu tego pomiędzy filmami albo restatr albo bluescreen. Ma ktoś jakiś pomysł?? Edytowane 27 Lutego 2011 przez krzypaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BastianCJ47 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja bym sprawdził jak się karta zachowuje na niższych taktowaniach. Zmniejsz w riva tuner o jakieś 50mhz na rdzeń i na mem. I po tym zarzuc 3D Marka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) zrobię tak jak mówisz, może faktycznie pomoże rdzen jest 800 mem 700 albo odwrotnie :D Edytowane 27 Lutego 2011 przez krzypaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...