blade13 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, od czasu kiedy uzywam do dzielenia neostrady routera DSL-504T nie dzialaja mi filmiki na takich stronach jak Youtube, wrzuta itd Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale otwiera mi je przykladowo (pierwsze 10 sekund albo pierwszą minute itd) i potem koniec, film cofa sie do poczatku i po odswierzeniu dalej moge obejdzec tylko do tego miejsca gdzie sie urwalo poprzednio. Bardzo mnie to denerwuje. Probowalem juz dodawac do Port Forwarding i Access Control >> Quick Time ale itak nie dziala a jak wylacze firewalla i NAT to nie chcą mi sie w ogole otwierac strony, gg nie dziala itd :( Co z tym zrobic? Dodam jeszcze ze dosyc czesto od czasu jam mam router i sciagam pliki *.zip lub *.rar to nie chce mi ich otwierac i pisze blad CRC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nikt nie wie jak mi pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...