Ruonim Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Mysle nad kupnem nowego proca. I nie wiem ktory lepszy ;]. O temperature nie martwie sie wogule. mnoznik 10x i 1mb cache windsor mnoznik 9,5x 1mb brisbane Proc bedzie zawodowany. Myslicie lepiej wziazc windsora?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jeśli kręcisz to Brisbane, jeśli nie to Windsor. Ale widząc WC to bierz Brisbane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Tak jak dzikidaniel mówi Brisbane lepsze do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jaka mobo do tego? Brisbane może i podkręci się wyżej, ale jest wydajnościowo 150 MHz do tyłu w stosunku do Windsora. No i Windsor do 3 GHz potrzebuje HTT 300 a nie 315(co może mieć znaczenie w zależności od tego jaką mobo bierzesz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Abit KN9 na NF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ja bym wziął Windsora - 2,7 zrobi na 99% a może i wyżej a nie każdy Brisbane robi więcej niż 2,85 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daisycutter Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ja bym wziął Windsora - 2,7 zrobi na 99% a może i wyżej a nie każdy Brisbane robi więcej niż 2,85 GHz.Windsory wyprodukowane w 2007r. kręcą się słabo, niektóre zaledwie do niecałych 2,6Ghz (na KN9). Jak do o/c bez ryzyka to tylko Brisbane i to nawet pomimo gorszej wydajności zegar w zegar w porównaniu do Windsora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ja bym wziął Windsora - 2,7 zrobi na 99% a może i wyżej a nie każdy Brisbane robi więcej niż 2,85 GHz.nie każde mobo na am2 robi htt ponad 300 , to tez trzeba brać pod uwagę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 biore kn9 lub kn9s kn9s ma dobre rozstawienie elementow dla mnie. A znowu kn9 lepszy htt wyciaga. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 bierz kn9 lepszy chipset mniej problemow i brisbane czyli zestaw jak kazdy poleca od okolo dwoch tygodni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...