mrbungle Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Wszystko jej poprawnie podłączone tzn. kabel sieciowy >> router >> komputer. Lampki na routerze migają wiec wydaje mi sie że wszystko jest ok. Niestety zarówno komputer nie widzi routera jak go pinguje i odwrotnie router komputera. Komunikat - "Request timed out." Oczywiście internet nie dziala natomiast spokojnie mogę połączyć sie ze stroną konfiguracji routera. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? W razie czego służe dodatkowymi informacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 od kogo masz net? (od jakiejs tepsy ? neo? adsl?) -to byloby najwazniejsze pytanie. i jakie dane masz do laczenia sie z netem? i czy admin chcial mac twojej sieciowki? bo na panel admina na router mozna wejsc bez problemu, a dalej to juz zalezy czy poprawnie ustawione wszystko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbungle Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Już jest wszystkow OK. Temat nie aktualny. Pzdr. Dziekuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...