keiename Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Kawał czasu się nie odzywałem ale mi się zasilacz zjarał. :oops: Przekręcałem i przekręcałem byłem już na 194 fbs i ten drań nie weytrzymał. :? 2425 Mhz z 1460 to prawie 1 Ghz overklocka... ale zasilacz spalił się podczas benchmarka i nie moge pokazać wyników. :cry: Teraz kupiłem codegena 400W. Może ktoś mi powie jak daleko można to kręcić na takim zasilaczu. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 http://service.futuremark.com/compare?pcm=1142744 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Oj stary coś pokręciłeś z tym linkiem. Bo nie działa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 thoroughbredy, drzyjcie, wasz pan jutro chyba zalozy fc na waszego starszego brata palomino byc pokonac niewierne armie 8) dzisiaj sproboje z niego wykatowac 2ghz, jak bedzie trzeba to i @ 2.1V ]:-> zaraz takze zakladam wc na chipset i bedzie widac ze kt266a ownz ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Oj stary coś pokręciłeś z tym linkiem. Bo nie działa :lol: poprawione, powinno dziłać... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 w tych testach widac ze ati wciaga nvidie w 2d nosem... ladny wynik, masz 2 kanowo nastawione czy tylko 1 kanal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 jeden kanał... niestety mam tylko jedną kosc...!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Skopaleś mi tyłek w memorach ale i tak nie kiepski ten wynik. :) berkut (chłolera jasna) napiszesz mi w końcu co z tym zasilaczem bo nadal trzęse po gaciach. :cry: Boje się, ze jak go znów zacznę kręcić to mi się zjara nawet biurko na którym stoi komp. :wink: CODEGEN 400 (nowa seria)(nie wiem co to znaczy... ten facet tak powiedział). :P Co do tego przekręcania to już niedługo zrobie z niego 3600+! Tylko mi dajcie trochę czasu. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A widzieliście tego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1108710 ? Major to twoja zabawka tak chodzi? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no ale to cikeawe bo mamy takie same pamiątki... chyba że są na innych kosciach.. (moje: infineon) ...do twojego proca za to mi ssppoorro brakuje.. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Zmartwiić Cię muszę! Ten wynik jest bardzo nieaktualny. Jak widzisz jest robiony na fbs 182 a ja już miałem 194. Dzisiaj w nocy zrobie 200!!! Wtedy pogadamy o PCKoszmarku. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no niestety, ja już więcej nie wycisne bo mam słaba zasiłke kodeszajsa 300W i brak WC... ALE I TAK JESTEM DUMNY.. heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Łysz mi lak! Bo jak zrobię dziś ten 1Ghz oweklocka to jestem jeden z debeściaków. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Łysz mi lak!a po polsku? (sory ale nie czaje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Łysz mi lak!a po polsku? (sory ale nie czaje) Hehe, zabawię się w tłumacza - pewnie chodziło mu o "Wish me luck" - "Życz/cie mi szczęścia" :) Ja Ci RedNacz życzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hehe na to bym nie wpadł... No to RedNacz Aj łisz ju lak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 daaaaaaaaa... nieważne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A widzieliście tego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1108710 ? Major to twoja zabawka tak chodzi? :o Nie. Niechcacy trafiłem na wynik tego gościa i wynik dysku mnie rozbrioł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jak przebijesz mój dysk to masz u mnie pivo. Wyniki w podpisie. Smieszne niskie, ale taki sprzet. Moze ktos z podobnym poda, chetnie porownam :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Nice Mate! Ale masz słaby File Copy. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A widzieliście tego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1108710 ? Major to twoja zabawka tak chodzi? :o Nie. Niechcacy trafiłem na wynik tego gościa i wynik dysku mnie rozbrioł. Co on w srodku ma kosiarke... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A widzieliście tego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1108710 ? Major to twoja zabawka tak chodzi? :o Nie. Niechcacy trafiłem na wynik tego gościa i wynik dysku mnie rozbrioł. Co on w srodku ma kosiarke... :lol: Z opisu wynika, że RAIDa (4 x 800JB Raid 0)- ale czy to tego zasługa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 http://service.futuremark.com/compare?pcm=1147852 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Luigi wiesz, ze masz 254 Ramu? :lol: Chyba jakiś doklejany. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Luigi wiesz, ze masz 254 Ramu? :lol: Chyba jakiś doklejany. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 coz winshit pokazuje 256 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja mam wyrobione zdanie na temat pcmarka, to nie jest rzetelny benchmark do PC, raczej marketingowy niewypał FutureMark'a ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 To co według Ciebie będzie bardzie rzetelne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 To co według Ciebie będzie bardzie rzetelne? poprawiona wersja PCMarka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...