s3in Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, potrzebuje Płytki + procka i grafiki (PCIx16) do 450 zł do gier. Co polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, potrzebuje Płytki + procka i grafiki (PCIx16) do 450 zł do gier. Co polecicie?gier z roku 2003 ma się rozumieć 450zł to troche mało jak na te 3 rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Trudne zadanie...A jaki chcesz mieć socket ? Masz już pamięci ram ? Jakie DDR czy DDR2 ? Jak na AM2 to coś takiego: ASUS M2R Nic specjalnego ale powinna być przynajmniej stabilna. SEMPRON 3000 To też żadne cudo ale do gier starczy. Asus 7300GT Chyba taniej się nie da 7300GT kupić. Ten zestaw to nic nadzwyczajnego ale twój budżet nie jest ogromny więc sam rozumiesz. Edytowane 15 Maja 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 A jaki zestaw polecicie w rozsadnej cenie zeby pograc? Mam na mysli Procek , karta graf , plyta gl., pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 No to jak tak stawiasz sprawę to nie stać Cie na nic innego niż s939 ale myślę że nie opłaca sie w to pakować. Bierz to co podałem wyżej. Wyniesie Cie ok 370-380 zł. I do tego 1GB RAM DDR2 np Kingston jakieś 130 zł i masz całkiem niegłupiego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...