Lumperator Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Problem może banalny, ale nie mogę sobie z ty m poradzić. Korzystam z Visty i po uruchomieniu pliku MPEG, w górnym prawym rogu wyskakuje żółta liczba z aktualnym FPS. Chciałbym usunąć ten wskaźnik, ale nie wiem jak to zrobić. Wkurza mnie, bo w nocy wali po oczach i odwraca uwagę. Z góry dzięki. Edytowane 16 Maja 2007 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 chyba masz zainstalowany jakis soft ktory to powoduje, bo ja nie mam czegos takiego moze fraps? (nie jestem pewien czy on takie cos potrafi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) chyba masz zainstalowany jakis soft ktory to powoduje, bo ja nie mam czegos takiego moze fraps? (nie jestem pewien czy on takie cos potrafi) Frapsa nie instalowałem, ale ten wskaźnik wygląda podobnie. Występuje zawsze w podczas renderingu - dotyczy gier i filmów (VMR9). Edytowane 16 Maja 2007 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Lumperator, sprawdź w G-Spot (przycisk 1 pod MS A/V) jakie filtry są w łańcuchu renderowania obrazu i zajrzyj do ich konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Masz Ati Tray Tool/ RiveTuner? Jaki pack codekow? Bo przy CCCP odpaliwszy Media Player Classic mozna ustawic co nie co w Output - DirectShow Video np [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 jezeli uzywasz riva tunera to sprawdz w jego ustawieniach czy nie masz wlaczonego wyswietlania fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Problem leżał w ATi Tray Tools > Tools & Options > OnScreen Display: FPS Meter -> "hide" Dziękuję wszystkim za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...