abramakabra Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Witam. Zamierzam kupić Athlona2000+ i WC do niego, jednak nie mam żadnego doświadczenia z chłodzeniem cieczą i mam pare pytań: 1. Co sądzicie o zestawie DiscoTech Water Cooler (http://www.discotech.waw.pl/) ? 2. Co jaki czas należy zmieniać ciecz w takim zestawie ? (jest to zestaw z obiegiem zamkniętym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 heh jak masz duzo kasy to kup od nich ale oni troche nabiaja ludzi na tym... mozna za 250zl miec porzadny zestaw ja tam tylko czasem dolewam wode... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 e tam lepiej sam sobie zrob, szkoda kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Tesz bym sam zrobił, ale nigdy takiego czegoś nie składałem, a jak po zamontowaniu zacznie przeciekać, to mam na kogo wine zwalić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgadzam się z poprzednikami!!! Można wyrwać taniej!!! Ale jak jesteś przy kasie i niechcesz kąbinować, to dlaczego nie? Co do zmiany cieczy wszystko zależy od tego co wlejesz, ale nie prędko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Witam. Zamierzam kupić Athlona2000+ i WC do niego, jednak nie mam żadnego doświadczenia z chłodzeniem cieczą i mam pare pytań: 1. Co sądzicie o zestawie DiscoTech Water Cooler (http://www.discotech.waw.pl/) ? 2. Co jaki czas należy zmieniać ciecz w takim zestawie ? (jest to zestaw z obiegiem zamkniętym) 1. Guwno :!: Jak na tą cenę. Za tyle samo masz 100 razy lepszy zestaw od Mate'a. 2. Zależy jaką ciecz... Jak masz Wode destylowaną to nie musisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Blok i pompa zabudowana z DiscoTechu do [gluteus maximus] IMHO Chlodnica jest OK, ale cena tez do [gluteus maximus] Zagladnij TUTAJ A chlodnice najlepiej i najtaniej samemu zrobic z nagrzewnicy i wentylow koszt max 100 zl , a masz sprzeta takiego wydajnego, ze hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...