srekal34 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 3m przezroczystego r3603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 No to 15m szpulkę możecie kupować ponieważ ja sie przymierzam jednak na czarnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 to kto podejmuje sie zorganizowania zakupu? ja niestety cierpie ostatnio na chroniczny brak czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 czyli szpula 15m to jest minimalne zamówienie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Tak minimalna ilość zamówienia to 15M myślałem, że skoro Heretyk zamawia dla siebie to i nam zamówi i będzie jeden koszt przesyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Tak minimalna ilość zamówienia to 15M myślałem, że skoro Heretyk zamawia dla siebie to i nam zamówi i będzie jeden koszt przesyłki. To było uzasadnione jak było by zamówienie z USA a tak to i tak muszę rozesłać do każdego, ja chce kupić czrny wiec musicie to zorganizować miedzy sobą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ja zmieniam zamówienie na 2 metry czarnego 3603, a jak nie ma, to 3400. Nakrętki kupię w sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=235018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...