Gierek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) do niedawna chcialem kupic gigaszita n650 ds4... jeszcze tydzien temu nie wachalbym sie... ale nowe gigaszity oprate o p35 kosztują neiwiele wiecej...oczywiscie nie mowie tutaj o wersjach deluxe itd... obsługa ddr3mnie nie obchodzi... ale np. penryna ktory bedzie wymagac szyn,ki1333 nie wiem czy odpalę na mobie opartym o n650 nawet stary 965 jest wydajnieszy niewiele od p35.... ga 650 ds4 czy Gigabyte GA-P35-DS4 a moze inny model opraty o p35? Edytowane 16 Maja 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loon Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Wlasnie, mam ten sam dylemat. P35 dopiero sie pokazuja. W komputroniku sa np tylko Asusy narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Oj cos niedlokladnie patrzysz. Gigabyte tez juz sa od jakiegos tygodnia. Ceny juz zdazyly skoczyc okolo 13% od ceny poczatkowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loon Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Fakt. Cos ich wyszukiwarka szczegolowa nie chciala pokazac jak zadalem P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 ale np. penryna ktory bedzie wymagac szyn,ki1333 nie wiem czy odpalę na mobie opartym o n650Jestem pewien , ze nie odpalisz bo Intel lubi zarabiac tez na czipsetach a dzieki temu producenci mobasow rowniez. Raptor juz na Egieldzie pisal , ze maja nowe zasilanie i zadna nie zadziala , to samo pisali na in4. Zreszta..nie wierze w darmowe biosy , ktore to pociagna gdyby sie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...