Sens Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Czy mozna ufac czujnikowi temperatury na mobo i wskazaniom w biosie i everescie? Mam venice 3200 bez oc czy temperatury rzedu 29-33* bez stresu i max 42 w stresie sa normalne? Chlodzenie to pentagram qvc 100 CU+ puszczony w najwolniejszym trybie, ktory podczas pracy komputera jest zimny. Na poczatku myslalem ze zle chlodznie zamocowalem, ale temperatury sugeruja mi ze jest ok. Dodam ze wczesniej na tym chlodzeniu puszczonym na 3/4 mocy :P celina D 3ghz miala 60 w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Wszystko w jak najlepszym porządku! Ja co mam w podpisie w idle 33-34 w stresie 46-47 stopni przy napięciu 1.55V; taki dziad mi się trafił:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...=%2Btemperatura http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...=%2Btemperatura Ciezko cokolwiek znalesc o temperaturze na venice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Temp. jak najbardziej normalne. Z tym że bliższa prawdy jest temp. z diody procesora, aniżeli z czujnika płyty. W Evereście masz obydwa odczyty. W normalnym użytkowaniu proc nie powinien przekraczac 50stC/ Powyżej 55 może już byc bardzo niestabilnie, w zależności od danego rdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dziekuje. @Orgiusz wybacz mi! To juz się nie powtórzy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...