lewy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Kolega poprosił mnie abym mu złożył komputer . Co do karty gradicznej zaofiarowałem się że mu sprzedam mojego GF2TI za 100zł(niedługo mam zamiar kupić sobie noiwą grafike) . Czy będzie się to mu opłacało ? Poprostu Niechcę żeby miał potem pretensje że mu jakiś kit wcisnąłem . Komputer będzie średniej klasy : Epox, 1.7XP , 256 albo 512 ramu itp . Czy nielepiej żeby odrazu sobie kupił jakąś lepszą karte? (Radek 8500 itp), bo przecież itak ten Geforce zbyt mocny niejest musiałby sobie niedługo zmieniać na coś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Cena za tego GF jest good. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 :shock: za 100 zł?! Popatrz po ile na allegro chodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batkm Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 moim zdaniem cena spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Lepiej jest <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego Geforce'a2TI czy odrazu kupić jakąś lepszą kartę? Jeśli będę mu ją sprzedawał to dopiero w kwietniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Za 100zł to nawet ja bym kupił ;) Gwoli wyjaśnienia to MX200 sprzedaję drożej. Co do radka to polecam właśnie jego, ale cena za GF jest też spox. Ale lepiej radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Stanowczo lepiej radka ;) Nawet jeśli kolo nie chce na kompie wogóle grać to i tak radka polecam. Miałem i byłem baaardzo zadowolony. Najlepsza karta jak na swoją cenę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Czyli lepiej poradzić mu zeby sobie kupił jakiegos radka? Koleś będzie głównie grał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Cena spoko ale GF2Ti troche slaby na ten konfig , chociaz by mu wszystkie gry wmiare chodzily to jednak , lepiej byś zrobil jak bym mu tam cos mocnego wsadzil odrazu poczuje ze wszyzstko mu ladnie chodzi i napewno nie bedzie mial pretensji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ok, poradę mu Radeona 8500le za 450zł(chyba , niewiem ile teraz kosztuje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 tylko nie wsadz mu super grace / sapphire / xpower albo cos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Vengeance ,ja mam supergrace 8500 full VIVO, z drugim ramdaciem i kostkami hynix 3.3ns :P, i jakby dorwal ta karte to z czystym sumieniem polecam, mialem w domu tesh herca 128mb LE i o ile obraz byl deczko (ale deczko) ladniejszy to jednak wydajnosciowo byla mocno w tyle :P.Bios mial good timingi startowo, ja niepolecam HiS-a czyli Minty,Art-y itp.Powercolor tesh miewa problemy ale ten model co mialem w domu byl OK.A sapphire spokojnie ,oni robili dla ATI karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 miesiąc temu w sklepie mówili mi że mogą mi dać za mojego ok 200zł więc cena jest jak najbardziej spoko!!!miesiąc temu w sklepie mówili mi że mogą mi dać za mojego ok 200zł więc cena jest jak najbardziej spoko!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Co do karty gradicznej zaofiarowałem się że mu sprzedam mojego GF2TI za 100zł mozesz mu nawet wiecej krzyknac za ta karte :D 100zl to mysle ze to jest za tanio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...