Skocz do zawartości
lewy

Czyste sumienie

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega poprosił mnie abym mu złożył komputer . Co do karty gradicznej zaofiarowałem się że mu sprzedam mojego GF2TI za 100zł(niedługo mam zamiar kupić sobie noiwą grafike) . Czy będzie się to mu opłacało ? Poprostu Niechcę żeby miał potem pretensje że mu jakiś kit wcisnąłem . Komputer będzie średniej klasy : Epox, 1.7XP , 256 albo 512 ramu itp .

Czy nielepiej żeby odrazu sobie kupił jakąś lepszą karte? (Radek 8500 itp), bo przecież itak ten Geforce zbyt mocny niejest musiałby sobie niedługo zmieniać na coś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vengeance ,ja mam supergrace 8500 full VIVO, z drugim ramdaciem i kostkami hynix 3.3ns :P, i jakby dorwal ta karte to z czystym sumieniem polecam, mialem w domu tesh herca 128mb LE i o ile obraz byl deczko (ale deczko) ladniejszy to jednak wydajnosciowo byla mocno w tyle :P.Bios mial good timingi startowo, ja niepolecam HiS-a czyli Minty,Art-y itp.Powercolor tesh miewa problemy ale ten model co mialem w domu byl OK.A sapphire spokojnie ,oni robili dla ATI karty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miesiąc temu w sklepie mówili mi że mogą mi dać za mojego ok 200zł więc cena jest jak najbardziej spoko!!!miesiąc temu w sklepie mówili mi że mogą mi dać za mojego ok 200zł więc cena jest jak najbardziej spoko!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...