Roxas Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 No wlasnie ja znam takie 2 jak nLite i to http://www.idg.pl/ftp/pc_11054/Windows.Una...or.1.01.pl.html wszym zdaniem ktory z tych 2 bedzie lepszy ?? a moze znacie jakis inny ktory bedzie o wiele lepszy od tych 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Do tego nie potrzeba zadnego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Co nei zmienia faktu, ze programem latwiej ;) Ja bym nLite polecil, korzystalem z niego wielokrotnie i nigdy nie bylo zadnych dziwnych jazd, a ilosc opcji wprawia w oslupienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Również jestem z nLite ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ten drugi program to tylko automat do tworzenia instalacji nienadzorowanej wiec nawet nie ma jak porównac tego do nlite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...