fipa Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Czy jest tu ktos, kto moglby potwierdzic moją tożsamość na napisy24.pl :?: Nick taki jak tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 poczekaj samo sie potwierdzi, nic nie trzeba robic. Automat potwierdza, i wysyla mail. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Dostalem wlasnie maila i sie zastanawialem co to za Paweł mi potwierdzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Pewnie ten sam Co mnie ;] Przecież wszyscy jesteśmy jedną wielką "rodziną" :> Edytowane 16 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...