petersen1 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Cześć, Noszę się z zamiarem kupienia pamięci RAM do mojego kompa, z tym że moja wiedza w tej tematyce jest dość ograniczona:/ Słyszałem, że przy zakupie ważne jest dobranie pamięci pod kątem płyty głównej, czy to prawda? Jeśli tak, to co polecacie do tej płyty: GA-8IPE1000-G, FSB800? Mam ograniczenie finansowe do 230 zeta, chciałbym 1G pamięci. Z góry dzięki za pomoc. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 -> czy będziesz podkręcał ? -> czy masz już jakiś ram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petersen1 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Na razie nie planuję podkręcania, ale to może w przyszłości ulec zmianie, więc wolałbym zostawić sobie w tej sprawie trochę pola manewru. Obecnie mam Kingston 256 Mb 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Może chcesz pamięci z mojego podpisu?? Wrazie czego pisz na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...