wookie85 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Abit Ab9 ( ewentualnie MSI P6 SLI-FI ) C2D E4300 4 x 1 GB Kingmax - http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/16142 Czy te pamieci , zakladajac ze proc poleci na 3gh , daly by sobie rade ? Nie zalezy mi na ich wykrecaniu , nie bawie sie w benchmarki i 5% na szybkosci mi nie robi ale 4gb zamiast 2gb to juzu tak :] ( programy graficzne , rendery itp ) Cena jest mocno atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Co do pamięci, mocno wątpliwe, żeby poszły na te 3GHz na procu ... Dołóż do jakichś choć Goodramów 667 . Reszta OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 No, fucktycznie - 99zł za 1GB :D ciekawe.. ja bym jednak ze swojej skromnej strony polecał Goodramy - bo to dobre ramy, juz nawet z samej nazwy, oraz A-Daty. Co druga osoba na forum je ma i jest zadowolona. Nie jestem przekonany do tych Kingmaxów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...