Borys-Tech Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 M1siek czyżbyś powracał do topów z plexi :P Z tym topem bloczek zrobił się bardzo niski albo tak mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wysokość ta sama ;) No wszystkie bloki będą z plexy, jutro pokaże wam nowy top na Frosta 2 NB (muszę tylko kupić śrubki bo stare mają zjechane gwinty). No a prison będzie na backplate więc będzie złapany na śruby i nic nie będzie wystawać. Do tego wszystkiego będzie full cover EK na G92 też z plexy ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czyżbyś chciał zrobić to tak jak ja mam ? :] A backplate też od Mani ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nie backplate mam jakiś z jakiegoś chłodzenia ;) Heh nie wiedziałem że ktoś też ma takie topy :P blok po prostu wygląda mega ^^ Co do śrubek to mam pytanie jakiej długości potrzebowałeś je żeby przykręcić blok do backplate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Po pierwsze: nie mam backplate'a :D Po 2 to kup długie i dotnij. Ja akurat nie mam sposobności zmierzyć w tej chwili, ale coś około 2,5cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Frost 2 NB :) w nowym świetle Rodzinka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 mniamuśno jak narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 DFI X38 z bloczkami. Szkoda że niemam już CPU i karty to bym składał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Boskie tło do foty ! :D A tak btw. kiedy złożysz do końca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jak przyjedzie do mnie z za oceanu procek i karta chyba 2tyg. nie wiem dokładnie kiedy znajomy przyleci. A i czekam jeszcze na full covera od EK kupionego na ebay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Pamiętaj , żeby poniklować tego fc na gpu :P Szukuje sie serio piekne wc :D Poczekamy co misiowy złoży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Spoko nie muszę niklować;) kupiłem dokładnie ten http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:B:EOIBSA:PL:11 Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zapowiada się naprawdę super konfig.Nie tylko wc ale także sam hardware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 M1siek topy do F2 NB i Prisona to własna konstrukcja czy gdzieś kupiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 HEHE widac w tych wyrobach ciemna moc Maniakalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 M1siek topy do F2 NB i Prisona to własna konstrukcja czy gdzieś kupiłeś? Made by Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie chce narzekać, ale w topie na nb troszeczkę wlot/wylot jeden nie trafiony:/ a ładny Dobrą robotę chłopak i tak odwala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie chce narzekać, ale w topie na nb troszeczkę wlot/wylot jeden nie trafiony:/ a ładny Dobrą robotę chłopak i tak odwala :) PROJEKT topu na NB dostarczył M1siek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Doszły ostatnie dwie paczki do WC :) Laing z topem OCLabs - dzięki Maciaty :) Pompka jest głośniejsza od CR2 ;) ale podepnę ją do mobo tylko zrobi do niej końcówkę 3PIN i będzie pełna kontrola :D Oraz full cover od EK na G92 Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jakie węże planujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Te co były czyli Innovatek blue UV 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Tutaj pasowały by jakieś tluściutkie, nie takie slomeczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Jak tam prace z nowa rewizja zwiazane ida? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Po długim weekendzie majowym złoże kompa. Teraz odpoczywam i od matury i od kompów;) Chyba 28 maja to całe ustrojstwo złoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 No to M1siek bedą dwa uklady w Chieftec BA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 No to M1siek bedą dwa uklady w Chieftec BA :)A Ty kiedy swoje Wc zlozysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Jak dobrze pójdzie to w sobote :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Pompka jest głośniejsza od CR2 ;) ale podepnę ją do mobo tylko zrobi do niej końcówkę 3PIN i będzie pełna kontrola :DPowodzenia jak Ci mobo wytrzyma takie obciazenie i nie padnie kanal... 10W to dosc sporo (wersja bez plusa i modu na plus), z tym ze to pompka i przez chwile przy rozruchu lyka znacznie wiecej... tak i z 5-7 razy... Przy zwarciu (dla silnika stan zwarcia to zatrzymanie wirnika) zje 10-15 razy tyle co znamionowo, wiec stad to ryzyko, tak samo jak z podpinaniem jej pod 7V i zrobieniu zwarcia miedzy liniami 5V i 12V Kup mocny regulator i tyle, ja bym sie tak nie bawil, bo szkoda plyty, a w regulatorze najwyzej jeden kanal poleci :) Sproboj ja wyciszyc i tyle, powies na gumach, albo obloz gombka, zeby drgan nie przenosila i bedzie sporo lepiej. Zreszta jak juz wszystko zacznie pracowac, sie znaczy caly komp wtedy porownoj halas, bo nie wiadomo czy cos innego jej nie zagluszy. Ja mam swoja z topem watercoola powieszana na zestaw montazowy w zatoce 3,5 cala i jest super. Baaardzo ucichla po tym zabiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Jedras masz racje :) i już zaniechałem ten pomysł. Testowałem pumpe i wyszło że najlepiej jest jak jest podwieszona pod O-Tank :) wtedy jest najciszej. Niestety WC nie złoże z Fullcoverem i GF sprzedaje je, ale WC będzie na mobo i CPU a kartę wrzucę jakąś pasywna 7300 na jakiś miesiąc czekam poprsotu do premiery 4870 lub GF GTX 280. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Złożony zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...