ernieball Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 mam pytanie czy na tej plycie pojdzie mi athlon xp bo narazie nie mam kasy na nowa plyte i pamiec :( a JIUHB czeka na mnie w sklepie odlozony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jest mozliwosc,gdzies czytalem,ze jeden malutki kondensator trzeba oderwac od plyty chyba,a moze i pojdzie bez modow(jak bedziesz mial szczescie) poszukaj informacji o tej plycie na boardzie,powinno byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jest mozliwosc,gdzies czytalem,ze jeden malutki kondensator trzeba oderwac od plyty chyba,a moze i pojdzie bez modow(jak bedziesz mial szczescie) poszukaj informacji o tej plycie na boardzie,powinno byc Miałem tą płyte i za cholere nie chciał ruszyć nawet flasch biosu nie pomógł . Próbuj może dopisze ci szczęście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jest mozliwosc,gdzies czytalem,ze jeden malutki kondensator trzeba oderwac od plyty chyba,a moze i pojdzie bez modow(jak bedziesz mial szczescie) poszukaj informacji o tej plycie na boardzie,powinno byc Miałem tą płyte i za cholere nie chciał ruszyć nawet flasch biosu nie pomógł . Próbuj może dopisze ci szczęście :)nie dopisze :P. Na tej płycie t-bred nie chodzi :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 niedawno widzialem motyw z ta plyta na ktoryms boardzie,pamietam tylko ze trzeba bylo ruszyc kondensator ktos linka zapuscil i z ciekawosci luknalem,wiem napewno ze chodzilo o msi na kt266/a.Dokladnie nie czytalem bo po angielsku bylo,ktos za granica puscil na tej plycie i wykrecil na 2200+ chyba nie bylo tam obrazkow co na plycie zrobic,ale obszerny opis,tyle ze po angielsku,to jakies forum msi bylo,poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no i kurde mowilem,wejdz sobie na PODKRECANIE i tam jest ten temat o ktorym mowilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 On się pytał o 266 Pro2-A a nie Pro2. Pójdzie na pewno, skoro A0 biega na mojej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no i w koncu ktos z ta plyta sie znalazl i wyklarowal sytuacje napisz koledze jaki bios do tego ma zapuscic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 no i w koncu ktos z ta plyta sie znalazl i wyklarowal sytuacje napisz koledze jaki bios do tego ma zapuscic Ja mam najnowszy, czyli 5,6 bodajże. Od razu był wgrany. Tylko tyle, że na tym 5.6 się podobno słabo kręci. I u mnie tak jest chociaż to prawdopodobnie przez pamięci. Niech kolega pogada z Xonem. On ma tą mobo i więcej może o tym powiedzieć. Być może na starszych biosach 0.13 też chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeing Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 On się pytał o 266 Pro2-A a nie Pro2. Pójdzie na pewno, skoro A0 biega na mojej. hmmm. ten twoj t-bred AIUGA to na pewno t-bred? i chodzi ci na K7T266 Pro2-[whatever] ??? zacnie :)))) my musielismy przykatowac C37 zeby JIUCB poszedl... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeing Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam pytanie czy na tej plycie pojdzie mi athlon xp bo narazie nie mam kasy na nowa plyte i pamiec :( a JIUHB czeka na mnie w sklepie odlozony ;) chodzi 100% jak chcesz mozemy ci zrobic tego moda ;))) http://www.msi.com.tw/program/e_service/fo...2a1e4e29f745e05 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 On się pytał o 266 Pro2-A a nie Pro2. Pójdzie na pewno, skoro A0 biega na mojej. hmmm. ten twoj t-bred AIUGA to na pewno t-bred? i chodzi ci na K7T266 Pro2-[whatever] ??? zacnie :)))) my musielismy przykatowac C37 zeby JIUCB poszedl... pozdro Pro2-A jest na PCB ms-6380 a Pro2 na ms-6593 więc mimo, że obie są na kt266a to jest zupełnie inny ksmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeing Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Pro2-A jest na PCB ms-6380 a Pro2 na ms-6593 więc mimo, że obie są na kt266a to jest zupełnie inny ksmos. a gdzies ty to wyczytal.... chyba nie tu? http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&NAME=Archives dobra nie bede sie spieral :)))) jesli jest C37 trzeba go przykatowac i tak :) peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Pro2-A jest na PCB ms-6380 a Pro2 na ms-6593 więc mimo, że obie są na kt266a to jest zupełnie inny ksmos. a gdzies ty to wyczytal.... chyba nie tu? http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&NAME=Archives dobra nie bede sie spieral :)))) jesli jest C37 trzeba go przykatowac i tak :) peace Boże! Widzisz a nie grzmisz! NA MSI K7T266PRO2-A ( MS-6380 ) NIE TRZEBA ROBIĆ MODA DO POPRAWNEGO DZIAŁANIA AXP 0,13. AMEN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeing Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Boże! Widzisz a nie grzmisz! NA MSI K7T266PRO2-A ( MS-6380 ) NIE TRZEBA ROBIĆ MODA DO POPRAWNEGO DZIAŁANIA AXP 0,13. AMEN. dobra gosciu nie unos sie... masz jakies duze zdjecie twojej plyty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 . Boże! Widzisz a nie grzmisz! NA MSI K7T266PRO2-A ( MS-6380 ) NIE TRZEBA ROBIĆ MODA DO POPRAWNEGO DZIAŁANIA AXP 0,13. AMEN. dobra gosciu nie unos sie... masz jakies duze zdjecie twojej plyty? Nie mam zdjęcia. A teraz dokładnie przeczytaj to co napiszę. I to najlepiej 3 razy pod rząd. I) Poszukaj w sieci dokładnie opis tego moda oraz, której płyty on dotyczy (wycięcie kondensatora, po to żeby chodził AXP) II) Czy zobaczyłeś gdzieś w tym opisie, że ten mod dotyczy K7T266 Pro2-A? III) Poszukaj dokładnie specyfikacji K7T266 Pro-2 oraz K7T266 Pro2-A oraz wyciągnij wnioski co do różnic między nimi. IV) przeczytaj to jeszcze 2 razy Troche źle to zrobiłem bo zapętlenie wyszło :wink: ale myślę że przez to kolega zaskoczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 niestety zaszlo pewnie nieporozumienie bowiem moja plyta jest na kt133 nie 266 :( to teraz pewnie wszystko jasne bedzie ze nie pojdzie co ?? sorki ze tak pozno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 raczej nie pojdzie,chociaz na moim abicie chodzi,ale to pewnie odosobniony przypadek kt133(w koncu to najlepsza plyta kt133) ale czy twoja nie ma przypadkiem kt133a bo w nazwie masz A na koncu na kt133a to i na abicie i solteku dzialaja,moze i na msi by poszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 nie mam pojecia jakos nie moge sie doczytac ... ale jak wsadze na nia XP to nie siadzie mi nowy procek przypadkiem bo moge sprawdzic w sklepie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 procek na pewno nie siadzie,tylko przed wlozeniem zresetuj biosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 niestety zaszlo pewnie nieporozumienie bowiem moja plyta jest na kt133 nie 266 :( to teraz pewnie wszystko jasne bedzie ze nie pojdzie co ?? sorki ze tak pozno No tak, mój błąd. Czemu MSI nadaje takie podobne oznaczenia? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 MS-6380 i AXP 0.13 nie działa !!!! W nowej wersji K7T Pro2-A już działa, ale to inne PCB itd. NA forum MSI jest gość o nicku BAS, który opisał proces jak wykosić "to coś" żeby działał 0.13. Pózniej nowy bios chyba 3.7b i powinno smigać. Sam tego nie robiłem bo zmieniłem MoBo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeing Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Nie mam zdjęcia. A teraz dokładnie przeczytaj to co napiszę. I to najlepiej 3 razy pod rząd. dobra dobra. pisalem ci zebys sie nie unosil ;))) przyznaje ci racje. schowaj swoj kompleks it-mastera lol a o zdjecie mi chodzilo po prostu. bo nigdzie w necie nie moge znalesc konkretnego... :( nie bedziesz sie juz gniewal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Sz@tynbury, mam tez MSI K7T266 Pro2-A ale AXP Palomino 1.7, chce kupic nowszego 0,13 ale nie wiem czy jest sens czy lepiej ogladac sie za inna plyta, chodzi mi o to czy nowy AXP na tej plycie pojdzie na fsb 166 lub wiecej czy nie bo mi palomino nie chce isc na 166, gdy go tak ustawie pokazuje mi mniej niz na 133 tj. 1250 mhz i nie wiem czy to wina tego szajsu czy moze na tej plycie nie pojdzie. Prosze daj cynka bo nie wiem czy kupowac nowego proca. Widze ze juz jakis czas temu zakonczyliscie temat tej plyty ale jesli mozecie rzuccie wiedza na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...