Goniec Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 witam szukam szybszego procesora pod Slot 1 lub PGA 370 Tutaj są inforamcje o chipsecie płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Nie mozesz po prostu napisac pod jaka plyte glowna i jaki w niej teraz procesor siedzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 jakie masz teraz? plytka obsluzy np celka 667, pentawki chyba na 100 juz byly , zobacz czy w biosie da sie przestawic magistrale na np ~80 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goniec Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Moja płyta Hsing Tech Enterprise (tak mi Sandra pokazała) a procka teraz mam Celerona 433 Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) nie zmieniaj , cokolwiek byś nei włożył będzie za wolne do jakiejkolwiek pracy , jeżeli chcesz to ja się chętnie pozbęde P3 900mhz na magistrali 100mhz , sprawny nie kręcony , na magistrali 66 będziesz miał całe 600mhz , wydajniejszy to on raczej będzie od celka 633 (najlepszy z magistralą 66) ale napewno tez droższy , ma 2x tyle pamięci cash (256kb) edit: zaraz zaraz , przecież ty możesz mieć magistralę 100 !!! jak chcesz to ci sprzedam mojego pentka , na magistrali 100 to już chodzi wszystko całkiem fajnie :) ja myślałem że max to 66 <lol> chyba ktoś coś takiego pisał nawet :P Edytowane 21 Maja 2007 przez Dr@GuN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 nie zmieniaj , cokolwiek byś nei włożył będzie za wolne do jakiejkolwiek pracy , jeżeli chcesz to ja się chętnie pozbęde P3 900mhz na magistrali 100mhz , sprawny nie kręcony , na magistrali 66 będziesz miał całe 600mhz , wydajniejszy to on raczej będzie od celka 633 (najlepszy z magistralą 66) ale napewno tez droższy , ma 2x tyle pamięci cash (256kb) edit: zaraz zaraz , przecież ty możesz mieć magistralę 100 !!! jak chcesz to ci sprzedam mojego pentka , na magistrali 100 to już chodzi wszystko całkiem fajnie :) ja myślałem że max to 66 <lol> chyba ktoś coś takiego pisał nawet :P Dragun z takim czymś to na PW :P :P :P Ja mam Cwelerona 900Mhz szukającego ciepłego gniazdka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Qron z tym tez chyba na PW? :| BTW z dwojga zlego bralbym jednak P3, zmiana z celka 433Mhz na P3 900Mhz da wyrazny wzrost wydajnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 BTW z dwojga zlego bralbym jednak P3, zmiana z celka 433Mhz na P3 900Mhz da wyrazny wzrost wydajnoscigwarantuje , sam dokładnie tak zmieniałem :) na 900mhz da się normalnie odpalić system , śmigać po necie oglądac filmy podczas nagrywania dvd , e-mule śmigał na tym procu całe wieki tyle że na magistrali 66 na samym radiatorku :) zawiesił się tylko raz przez pół roku jazdy 24/7 :) super sprzęcior poolecam :) Dragun z takim czymś to na PWty do mnie z takim tekstem ? a sam co odwalasz ? mojego nawet na allegro nie było nigdy taki żadki egzemplarz !! o!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Widzę że znacie się na żartach. :P:P:P Z tego co się orientuję to takie 900Mhz PIII to raczej do laptopów pakowali, dlatego mało tego w sprzedaży. IMO fajny kąsek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...