Skocz do zawartości
Goniec

Procesor Pod Slot 1 & Pga 370

Rekomendowane odpowiedzi

nie zmieniaj , cokolwiek byś nei włożył będzie za wolne do jakiejkolwiek pracy , jeżeli chcesz to ja się chętnie pozbęde P3 900mhz na magistrali 100mhz , sprawny nie kręcony , na magistrali 66 będziesz miał całe 600mhz , wydajniejszy to on raczej będzie od celka 633 (najlepszy z magistralą 66) ale napewno tez droższy , ma 2x tyle pamięci cash (256kb)

edit:

zaraz zaraz , przecież ty możesz mieć magistralę 100 !!! jak chcesz to ci sprzedam mojego pentka , na magistrali 100 to już chodzi wszystko całkiem fajnie :) ja myślałem że max to 66 <lol> chyba ktoś coś takiego pisał nawet :P

Edytowane przez Dr@GuN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zmieniaj , cokolwiek byś nei włożył będzie za wolne do jakiejkolwiek pracy , jeżeli chcesz to ja się chętnie pozbęde P3 900mhz na magistrali 100mhz , sprawny nie kręcony , na magistrali 66 będziesz miał całe 600mhz , wydajniejszy to on raczej będzie od celka 633 (najlepszy z magistralą 66) ale napewno tez droższy , ma 2x tyle pamięci cash (256kb)

edit:

zaraz zaraz , przecież ty możesz mieć magistralę 100 !!! jak chcesz to ci sprzedam mojego pentka , na magistrali 100 to już chodzi wszystko całkiem fajnie :) ja myślałem że max to 66 <lol> chyba ktoś coś takiego pisał nawet :P

Dragun z takim czymś to na PW :P :P :P

Ja mam Cwelerona 900Mhz szukającego ciepłego gniazdka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW z dwojga zlego bralbym jednak P3, zmiana z celka 433Mhz na P3 900Mhz da wyrazny wzrost wydajnosci

gwarantuje , sam dokładnie tak zmieniałem :) na 900mhz da się normalnie odpalić system , śmigać po necie oglądac filmy podczas nagrywania dvd , e-mule śmigał na tym procu całe wieki tyle że na magistrali 66 na samym radiatorku :) zawiesił się tylko raz przez pół roku jazdy 24/7 :) super sprzęcior poolecam :)

Dragun z takim czymś to na PW

ty do mnie z takim tekstem ? a sam co odwalasz ? mojego nawet na allegro nie było nigdy taki żadki egzemplarz !! o!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...