thunder_pl Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Witam mam pytanie dotyczące MP3 Sandisk Sansa c240. Słyszałem, że gdy ma słabą baterię wyświetlacz nie działa. Czy to prawda? Edytowane 18 Maja 2007 przez thunder_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam mam pytanie dotyczące MP3 Sandisk Sansa c240. Słyszałem, że gdy ma słabą baterię wyświetlacz nie działa. Czy to prawda? yy jak nie dziala? wszystko dziala do czasu az pojawi sie duzy obrazek czerwonej bat i grajek sie wylacza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Możesz podać źródło takich głupot?? Chętnie je poznam... Odtwarzacz jest naprawde jest ok, o żadnych usterkach w stylu tego co podałeś nie słyszałem. Chociąz za cenę tego C240 szukał bym już jakiegoś Irivera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...