Skocz do zawartości
MaxDamage

Mnoznik na tb1000 i plytce msi kt7

Rekomendowane odpowiedzi

Cze...

Mam ww wymieniona plytke niestety kt133 bez a grr

FSB 100 max , niestety w moim poscie w dziale sprzet nikt nie pomogl wiec pytam tu , jak zmienic mnoznik mostkami na procku na 10 lub 12,5 , max voltage na mobo to 1.85v powinno wystarcczyc , proc jest zimny , na razie jako 787mhz 7,5x105 nie wychodzi z 35 stopni na qlerq.

prosze pomozcie bo zwariowac idzie z tym procem...

Najlepiej jakas tabelka z mostkami cokolwiek co mi pomoze,

I prose o nie pisanie ze tyle o tym bylo bo jakos nie wyszukalem w archiwum, wiecej o napieciu bylo.

Z gory thx!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flash , wszystko ok :] NIo i mnoznika nie ma , tzn jeszce nei zamalowalem l1 :D , ale chyba mimo to powinien byc i po prostu jego zmiana nie powinna wplywac na proca a ustawienia fogle nie ma. Odpala sie skrotem klawiszowym czy jak qfa... Czy musze najpierw zamazac i dopiero pojawi mi sie opcja zmiany ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz wylaczone gg

nie wiem czy teraz cos ci pomoge,bo kumpel teraz ma msi ale ma celera,a K7T u niego bawilem sie 1,5 roku temu i nie pamietam co gdzie bylo

jak chcesz schematy mostkow to poszukaj tematow o mnoznikach,ewentualnie kiedys w CHIPie byly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiscie, juz wiem co mi dal nowy bios , zaliczylem blue screena i kolejnego padl profil , cudem przywrocilem ale jest posypany , wszystko read only , nie pamieta hasel ustawien nic , wszystko sie spowrotem zmienia na default, po prostu super, teraz reinstalka i odtwarzanie systemu przez pol dnia , ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le , a mnoznika jak nie bylo tak nie ma... QRWA~!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...