MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Cze... Mam ww wymieniona plytke niestety kt133 bez a grr FSB 100 max , niestety w moim poscie w dziale sprzet nikt nie pomogl wiec pytam tu , jak zmienic mnoznik mostkami na procku na 10 lub 12,5 , max voltage na mobo to 1.85v powinno wystarcczyc , proc jest zimny , na razie jako 787mhz 7,5x105 nie wychodzi z 35 stopni na qlerq. prosze pomozcie bo zwariowac idzie z tym procem... Najlepiej jakas tabelka z mostkami cokolwiek co mi pomoze, I prose o nie pisanie ze tyle o tym bylo bo jakos nie wyszukalem w archiwum, wiecej o napieciu bylo. Z gory thx! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 mostki L1 połącz i zmieniaj mnożnik w biosie(msi mają zmiane mnożnika w biosie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Msi Kt7 ver 1 bez turbo , NIE MA :/ jest vcore fsb all ale nie ma MULTI ! Jestem pewien , jak masz do niej flaszerke i jakis bios ktory to odpali to plz daj linka , model mobo to msi-6330 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 K7T Series V3.6 BIOS Release for K7T Pro, MS-6330Lite, K7T Pro2, ten bios jest na stronie msi ->http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6330v36.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 pewnie ze K7T ma zmiane mnoznika, u kumpla chodzilo,a mial ta wersje A tak na przyszlosc to nie ma plyty msi KT7 -bo to moj Abit sie tak nazywa :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 dzieki , oby dzialal... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Flash , wszystko ok :] NIo i mnoznika nie ma , tzn jeszce nei zamalowalem l1 :D , ale chyba mimo to powinien byc i po prostu jego zmiana nie powinna wplywac na proca a ustawienia fogle nie ma. Odpala sie skrotem klawiszowym czy jak qfa... Czy musze najpierw zamazac i dopiero pojawi mi sie opcja zmiany ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 u kumpla normalnie byl wsrod innych opcji,zdaje sie tam gdzie vcore,fsb,vio(3,3v i 3,45v) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nio to u mnie nie ma czemu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 mozesz zagadac do mnie na gg 2134324 prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 masz wylaczone gg nie wiem czy teraz cos ci pomoge,bo kumpel teraz ma msi ale ma celera,a K7T u niego bawilem sie 1,5 roku temu i nie pamietam co gdzie bylo jak chcesz schematy mostkow to poszukaj tematow o mnoznikach,ewentualnie kiedys w CHIPie byly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Qfa ile pierdzienia , chyba puszcza ta swoja i na allegro lykne z 133A jakas za grosze wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 lepiej w sklepie wymien tego athla na durona 1300,moze nic nie doplacisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Zajebiscie, juz wiem co mi dal nowy bios , zaliczylem blue screena i kolejnego padl profil , cudem przywrocilem ale jest posypany , wszystko read only , nie pamieta hasel ustawien nic , wszystko sie spowrotem zmienia na default, po prostu super, teraz reinstalka i odtwarzanie systemu przez pol dnia , ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le , a mnoznika jak nie bylo tak nie ma... QRWA~!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 czy ja mowilem ze nowy bios potrzebujesz,ja mnoznik widzialem na najstarszym jaki wyszedl (z plyta),ale nie namawiam do aplikowania go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Spox , nie do ciebie mam pretensje , w koncu probowales pomoc za co dziekuje. Mam pecha po prostu , bywa , a tak sie musialem wyzalic... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 powinno pomóc http://www.tomshardware.pl/cpu/20000711/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 thx! Niedlugo jednak nowe mobo - jak dobrze pojdzie rda + i pomalu calego kompa wreszcie odkupie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...